Αρχική » , , , » Συγκρότηση Επιτροπής Σύνταξης Σχεδίου Νόμου & ΚΥΑ Μισθολογίου με σκοπό την πλήρη εφαρμογή-υλοποίηση αποφάσεων ΣτΕ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Συγκρότηση Επιτροπής Σύνταξης Σχεδίου Νόμου & ΚΥΑ Μισθολογίου με σκοπό την πλήρη εφαρμογή-υλοποίηση αποφάσεων ΣτΕ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για να διαβάσετε το σχετικό έγγραφο:

(apofoitoissas.gr)

9 σχόλια:

 1. 1. Συγκροτείται επιτροπή μελέτης - σύνταξης - εκπόνησης σχεδίου Νόμου και ΚΥΑ προκειμένου να αποσταλούν στο Υπουργείο Οικονομικών, με σκοπό την πλήρη εφαρμογή και υλοποίηση των αποφάσεων του ΣτΕ που αφορούν στην αποκατάσταση του μισθολογίου των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, Σ.Α., Λ.Σ. και ΕΛ.ΑΚΤ. των ε.ε. και ε.α., στο πλαίσιο της συμμόρφωσης της Διοίκησης σε τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, ως τα καθοριζόμενα στα (α) έως και (γ) σχετικά και σύμφωνα με τις ειδικότερες διατάξεις του ν.3068/2002 (εκτελεστικός νόμος του άρθρου 95 παρ. 5 του Συντάγματος).
  2. Βασικό έργο της επιτροπής θα αποτελέσει η αναπροσαρμογή των αποδοχών στα μισθολογικά επίπεδα που ίσχυαν προ της εφαρμογής του ν.4093/12 (ε) σχετικό, ήτοι την 31/07/2012, (όπως ίσχυαν με τις διατάξεις του άρθρου 50 του ν.3205/03 και όπως αυτές τροποποιήθηκαν έως 31/07/2012), λαμβάνοντας υπόψη τις όποιες μισθολογικές ωριμάνσεις, ΕΧΥ, και προαγωγές επήλθαν. Επίσης θα προβεί στις αναγκαίες τροποποιήσεις ή κατάργηση των (στ) και (ζ) σχετικών.
  3. Η ανωτέρω επιτροπή θα αποτελείται από τους παρακάτω:
  α. Υπτγο (Ο) Ζαχαρία Πρασσάκη Δντή ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ
  β. Πχο (Ο) Ιωάννη Λόντο Διευθυντή ΓΕΝ/Ε3
  γ. Σμχο (Ο) Δημήτριο Δρόσο Τμηματάρχη ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ
  δ. Ανχη (Ο) Δημήτριο Αντώνογλου Διευθυντή ΓΕΣ/ΟΛΚΕΣ
  ε. Ασμχο (Ο) Ιωάννη Βερέμη Τμηματάρχη ΓΕΑ/Δ6
  στ. Λγό (ΣΣΝΣ) Κόλτση Παρασκευή
  ζ. Αντινάυαρχο ε.α. Σπυρίδωνα Περβαινά της ΕΑΑΝ
  η. Ταξίαρ χο ε.α. Βασίλειο Νικολόπουλο της ΕΑΑΣ
  θ. Αρχιπλοίαρχο ε.α. Ιωάννη Αντωνιάδη της ΕΑΑΝ
  ι. Σμήναρχο ε.α. Αθανάσιο Πάνο της ΕΑΑΑ ως μέλη
  4. Η εν λόγω επιτροπή θα συνεδριάζει στην αίθουσα συσκέψεων της ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ, σε ημερομηνίες που θα καθορισθούν με μέριμνα του Προέδρου, ενώ χρέη γραμματέα της επιτροπής θα εκτελεί ο Ανχης (Ο) Βασίλειος Τσιάνταλης (50556) της ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ. Τα μέλη της επιτροπής να ενημερωθούν ενυπογράφως με μέριμνα των αρμοδίων φορέων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όταν στην Ελλάδα ακούς ότι συγκροτείται επιτροπή ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ 50% ΝΑ ΓΙΝΕΙ100%

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οποιος δεν θελει να ζυμωσει , δεκα μερες κοσκινιζει!!! Αναθέτεις το ζητημα σε μια επιτροη που το συζητει στο διηνεκές , βγάζει απόφαση στο εξάμηνο και πάει λέγοντας....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΑΛΙ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μία απλό τα ίδια. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα..!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο ΤΑΞΧΟΣ Ε.Α ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ ΖΑΧΟΥΣ";ΑΠ' ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Στον Περβαινά (Πρ. ΕΑΑΝ) τι εμπιστοσύνη ναχεις, αφού είχε πει στην προηγούμενη Κυβέρνηση ότι "...δεχόμαστε να μας κατατεθούν τα αναδρομικά σε βάθος χρόνου"!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Συντάσεται Νομοσχέδιο ,το οποίο θα περιλαμβάνη ρυθμίσεις, πλέον των περιλαμβανομένων στην γνώστηβαπόφαση του ΣτΕ. Μη μεμψιμοιρείτε: ολίγη υπομονή-αισιοδοξια και ότι καλύτερο ήθελε προκύψει !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ