Αρχική » , , , , » ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ (-ΤΡΙΩΝ) ΤΩΝ ΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΣΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 (ΔΙΑΥΓΕΙΑ - ΑΔΑ: ΒΙ0Ω6-Η3Μ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ (-ΤΡΙΩΝ) ΤΩΝ ΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΣΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 (ΔΙΑΥΓΕΙΑ - ΑΔΑ: ΒΙ0Ω6-Η3Μ)

Δημοσιεύτηκε η Εγκύκλιος που αφορά στη Προκήρυξη του Διαγωνισμού για την Επιλογή Σπουδαστών -τριών Aνωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) 2014-2015. Μερικές σύντομες παρατηρήσεις: (1). Ο αριθμός των θέσεων θα κοινοποιηθεί με νέα προκήρυξη (συμπληρωματική), μετά την υπογραφή και δημοσίευση της Κοινής Απόφασης των συναρμοδίων Υπουργείων (ΥΠΕΘΑ, ΥΠΑΙΘ, ΥΔΤ-ΠτΠ και ΥΠΟΙΚ). (2). Γίνονται δεκτοί και υποψήφιοι -ες ομογενείς που δεν έχουν την Ελληνική ιθαγένεια, την οποία όμως αποκτούν χωρίς άλλη διατύπωση, με την εισαγωγή τους στα ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ, όπως ορίζει ο Κώδικας της Ελληνικής Ιθαγένειας. (3). Για το Ακαδημαϊκό Έτος 2014 – 2015, δεν θα εισαχθούν υποψήφιοι στις ΣΙ-ΕΑ [Ικάρων (ΣΙ) – Ελεγκτές Αεράμυνας (ΕΑ)] και Σχολή Ραδιοναυτίλων (ΣΙΡ) της Πολεμικής Αεροπορίας. (4). Οι υγειονομικές εξετάσεις μπορούν να διενεργηθούν σε Νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Δ.Ι. ή από ιδιώτη ιατρό της χώρας, με την προϋπόθεση να έχουν γίνει εντός διμήνου προ της ημερομηνίας παρουσίασής τους για τις ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΠΚΕ) και να είναι νόμιμα επικυρωμένες. Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για να διαβάσετε τη σχετική εγκύκλιο:

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ