Αρχική » , , , , » Νέο πρόβλημα μισθοδοσίας ενστόλων ανέκυψε

Νέο πρόβλημα μισθοδοσίας ενστόλων ανέκυψε

Συνεχώς ανακύπτουν προβλήματα και παρατηρείται το φαινόμενο διαρκώς της μείωσης των εισοδημάτων, ημών των ενστόλων

Με την ενηλικίωση ως γνωστόν των προστατευομένων μελών, μειώνεται το οικογενειακό επίδομα κατά 50 ευρώ! Αν το προστατευόμενο μέλος με... τις πανελλήνιες εξετάσεις, εισήχθη σε μία σχολή, έχει καλώς η μείωση είναι πρόσκαιρη. Με την παραλαβή βεβαίωσης σπουδών το πρόβλημα επιλύεται άμεσα με την χορήγηση των παρακρατηθέντων.

Για τους επιτυχόντες όμως στην Αστυνομική ακαδημία που θα εισαχθούν, το εκπαιδευτικό έτος 2015, γεννάται το εξής ερώτημα: Πως θα ανακτήσει το δικαίωμα αυτό της απόδοσης του επιδόματος ο γονέας που είχε την «ατυχία» να εισαχθεί το παιδί του στην Αστυνομική Ακαδημία, καθώς και τις παράπλευρες αυτού συνέπειες; Είναι επίσης γνωστό ότι υπολείπεται και το επίδομα εξομάλυνσης κατά 50 ευρώ, γιατί ο γονέας θεωρείται ότι δεν έχει προστατευόμενα μέλη.

Μεταφραζόμενο δε αυτό χρηματικά ισούται για μια διετία με απώλεια 2.400 ευρώ (50 ευρώ απώλεια από το οικογενειακό επίδομα + 50 ευρώ απώλεια από την εξομάλυνση). Με δεδομένο την πραγματική αυτή αδυναμία, επίλυσης του πρόσφατα ανακύπτοντος θέματος καλούνται οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι φορείς να προβούν άμεσα στην θεραπεία του. Από την πλευρά μου ήδη το κοινοποίησα στην ομοσπονδία μας και θα κινηθούμε προς την κατεύθυνση διευθέτησης και επίλυσης ουσιαστικής διαφοράς ώστε να αποφύγει το δαιμόνιο του Έλληνα μεθόδους εξεζητημένες.

A.Γ.Γ. Π.Ο.ΑΣ.Υ.
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΣ

(bloko.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ