Αρχική » , , » Μικρό ποσό για το ΜΤΣ...

Μικρό ποσό για το ΜΤΣ...

Σκέψεις για να αυξήσουν τα έσοδα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΜΤΣ) πέφτουν στο τραπέζι, στο Πεντάγωνο.

Μία από αυτές θα ήθελε μέρος των εσόδων από το συνολικό ποσό, που συγκεντρώνεται απ’ όσους... πληρώνουν για να εξαγοράσουν τη στρατιωτική τους θητεία, να πηγαίνει στο ΜΤΣ. Ετησίως, υπολογίζεται ότι είναι περί τα 15 εκατ. ευρώ, που καταλήγουν στο σύνολό τους στον «κουμπαρά» του υπουργείου Οικονομικών. Το υπουργείο Άμυνας θα ήθελε να έχει για το ταμείο του ένα μέρος από αυτά. Όμως, όπως κι αν τα υπολογίσει κανείς, είναι μικρό το ποσό για τις μεγάλες ανάγκες.

(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 27/01/2014 – ΠΑΣ - Σ.Λ.)


__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

2 σχόλια:

  1. Εξαγορά στρατιωτικής θητείας γιατί στο ΜΤΣ; Αφορά καθαρά πόρο των Γενικών Επιτελείων και να πάει στα ΕΚΟΕΜ του κάθε Κλάδου. Αρκετά μοιραστήκαμε με άλλους. Και τα 15 εκατ. δεν είναι λίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αρκετά μοιραστήκαμε με άλλους" ... Πάλι η διχόνοια ,διένεξη , ασυμφωνία γνωμών ,μεμψιμοιρία, γκρίνια,κλαψούρα και δυσαρέσκεια ....
    Αντί να λέμε '"δόξα το Θεό " που βρίσκονται τρόποι έστω και αργά για ενίσχυση του ΜΤΣ , αρχίζουμε πάλι τις κρίσεις και επικρίσεις .

    Αυτοί που εξαγοράζουν την στρατιωτική τους θητεία κ.λ.π. δεν είναι μόνο τέκνα στρατιωτικών , αλλά τέκνα του ελληνικού λαού . Ισως θα έπρεπε να υποστηρίζουμε ότι όλοι οι νεαροί {συνήθως τέκνα πλουσίων οικογενειών που σπουδάζουν και διασκεδάζουν στο εξωτερικό κ.λ.π.} που δεν θέλουν ή αποφεύγουν να υπηρετήσουν τη θητεία τους καθ' οιονδήποτε τρόπο ,να πληρώνουν τσουχτερό πρόστιμο και μεγάλο χρηματικό ποσό για την εξαγορά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ