Αρχική » , , , » Αναζητούν ισοδύναμα μετά την απόφαση ΣτΕ για τους στρατιωτικούς - ένστολους

Αναζητούν ισοδύναμα μετά την απόφαση ΣτΕ για τους στρατιωτικούς - ένστολους

Στην αναζήτηση των ισοδύναμων μέτρων, τα οποία θα καλύψουν το πρόσθετο δημοσιονομικό κόστος από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το μισθολογικό καθεστώς των στρατιωτικών - ένστολων, έχει αποδυθεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Η λήψη ισοδύναμων μέτρων φέρεται να... θεωρείται επιβεβλημένη από τους δανειστές, οι οποίοι «εκπέμπουν» σχετικά μηνύματα από τις Βρυξέλλες. Με αξιωματούχο του Eurogroup, να επισημαίνει ότι «και η Πορτογαλία, όταν υπήρξε ανάλογη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, έλαβε ισοδύναμα».

Βουλευτές της συμπολίτευσης, οι οποίοι υποστηρίζουν πως γνωρίζουν την απόφαση του ΣΤΕ, ανέφεραν σήμερα ότι βάσει αυτής, το μισθολογικό καθεστώς όλων των Σωμάτων (στρατιωτικών, αστυνομικών, λιμενικών, πυροσβεστών, κ.λπ.) επανέρχεται στο επίπεδο του Ιουλίου 2012. Παράλληλα, το Δημόσιο υποχρεούται να επιστρέψει τα ποσά που παρακράτησε από τους μισθούς από τον Αύγουστο 2012 έως σήμερα. Ταυτόχρονα, «ξεπαγώνουν» οι μισθολογικές προαγωγές. Σύμφωνα με τους ίδιους, η απόφαση του ΣΤΕ έχει ισχύ και για τους συνταξιούχους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επισημαίνουν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, προκύπτει ένα πρόσθετο ετήσιο δημοσιονομικό κόστος 500 εκατ. ευρώ. Ταυτόχρονα, τα ίδια στελέχη δηλώνουν ότι αναμένουν να καθαρογραφεί η απόφαση του ΣΤΕ, προκειμένου να ελέγξουν εάν αυτή αφορά και σε άλλους κλάδους (π.χ. επιδόματα Πανεπιστημιακών), αυξάνοντας κατ' επέκταση, το τελικό κόστος.

Αναφορικά, τέλος, με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα (για την επάνοδο της οποίας στην Αθήνα, δεν έχει ορισθεί ακόμη ακριβής ημερομηνία), το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης θέτει ως χρονικό ορόσημο τη συνεδρίαση του Eurogroup της 17ης Φεβρουαρίου. Επιζητεί να έχει υπάρξει έως τότε μια «συμφωνία προόδου», προκειμένου εν συνεχεία να ληφθεί απόφαση για την αποδέσμευση της επόμενης δόσης.

(Πηγή: ΑΠΕ - ΑΜΠ)

14 σχόλια:

 1. Η κυβέρνηση εφαρμόζει υπερφορολόγηση σε όλους τους φορολογούμενους πλην των βουλευτών που έχουν αφορολόγητο το 60 % των χρηματικών ποσών (κοινός μαύρα) που λαμβάνουν από τον κρατικό προϋπολογισμό. Η υπερφορολόγηση εφαρμόζεται για να λάβουν οι τράπεζες επιπλέον 30 δις ευρώ χρηματοδότηση για να καλύψουν τα θαλασσοδάνεια που δίνανε τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς εγγυήσεις, τα οποία ένα μέρος αυτών ή εξ ολοκλήρου πήγανε στις τσέπες των επιχειρηματιών. Προτείνουμε την κυβέρνηση να μην ψάχνει στους μη έχοντες, να ψάξει στο τραπεζικό σύστημα ώστε να φέρει πίσω τα κλεμμένα δισεκατομμύρια ευρώ που πήγανε σε τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού και αποτελούν χρήματα καταθετών και του ελληνικού λαού. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολλοί, αφελώς, πίστευαν ότι το Βερολίνο θα έκανε κάποιες κινήσεις καλής θέλησης για να ανακοπεί η ψήφος προς τα ευρωσκεπτικιστικά κόμματα στις εκλογές.
  Δεν πρόκειται να κάνει καμία. Οι Γερμανοί γνωρίζουν ότι το κύμα της αντιευρωπαϊκής ψήφου έχει παγιωθεί και δεν είναι διατεθειμένοι να διακινδυνεύσουν οτιδήποτε με θεαματικές κινήσεις.
  Αντίθετα θέλουν να σπρώξουν την Ευρώπη στα άκρα.
  Απαιτούν όχι μόνο υποταγή αλλά και αλλαγή των ευρωπαϊκών συνθηκών, πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε, μεταπολεμικά, η Ενωμένη Ευρώπη.
  Να αποδεχθούν οι ευρωπαϊκοί λαοί το Γερμανικό Δ' Ράιχ, που επελαύνει με τη μορφή ενός ανελέητου οικονομικού πολέμου, ή να εγκαθιδρυθεί μια Ευρώπη δύο ταχυτήτων με τον πλούσιο Βορρά και το φτωχοποιημένο Νότο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι Γερμανοί ξέρουν ότι υπάρχει αρνητικό και αντιγερμανικό κλίμα, επισείουν λοιπόν οι ίδιοι το φόβο της διάλυσης της ευρωζώνης και των τεκτονικών δονήσεων σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό εποικοδόμημα για να σπείρουν το φόβο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η όποια βοήθεια δοθεί στην Ελλάδα ή η όποια απόφαση για τη ρύθμιση του χρέους θα απαιτεί πλήρη υποταγή από την πολιτική τάξη της χώρας, δεσμεύσεις και υπογραφές από τον Α.Τσίπρα, μια και γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχει απονομιμοποιηθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μαύρη προπαγάνδα, διότι από ανεπίσημες πληροφορίες που υπάρχουν το καλοκαίρι θα κατατεθεί προς ψήφιση το νέο μισθολόγιο των ένστολων όπου θα πληρώνονται τον βαθμό που φέρουν, με εφαρμογή από τον Σεπτέμβριο, έτσι το οικονομικό κόστος θα είναι ελάχιστο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οι τεχνικοί σύμβουλοι του υπουργείου οικονομικών σχεδιάζουν τρόπους μείωσης της ετήσιας οικονομικής επιβάρυνσης. Άρχισε να συζητείται η εφαρμογή νέου μισθολογίου για τους ένστολους από μήνα Σεπτέμβριο, όπου θα πληρώνονται όλοι το διοικητικό βαθμό που φέρουν και δεν θα μπορεί να προσβληθεί από το ΣτΕ. Το σχέδιο αυτό θα κρατηθεί μυστικό μέχρι τις ευρωεκλογές και θα γίνει νομοσχέδιο τον Ιούλιο όπου και κατατεθεί στη Βουλή. Έτσι η ετήσια επιβάρυνση θα είναι ελάχιστη περίπου στα 200 εκατ ευρώ, ήτοι ελεγχόμενη και σχεδιασμένη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 7. Τα κοράκια του υπουργείου οικονομικών ψάχνουν για ισοδύναμα μέτρα, αυτό είναι ένα παραμύθι και εντάσσετε στην μαύρη προπαγάνδα, διότι έτσι θα περάσουν στην κοινωνία νέα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα αλλά είναι δύσκολο να ανακοινωθούν και να εφαρμοσθούν, ειδικές μεταρρυθμίσεις. Τώρα όσο αφορά στους ένστολους, υπάρχουν στα συρτάρια του υπουργείου εδώ και χρόνια το νέο μισθολόγιο το οποίο ονομάζεται κατά καιρούς από τα κοράκια δίκαιο όπου θα επιστρέψουν όλοι να πληρώνονται τον βαθμό που φέρουν, έτσι σχεδόν εξαφανίζονται οι αυξήσεις που θα λάβουν μετά την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ.  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Το να πληρώνονται οι ένστολοι με το (διοικητικό) βαθμό που φεύγουν, θα το είχαν κάνει απλό καιρό τα λαμόγια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά επειδή οι απλοί αστυφύλακες φεύγουν με το βαθμό του Ανχη και Σχη, θα έπεφταν στα τάρταρα και επειδή οι περισσότεροι απ' αυτούς έχουν ομφάλιους λώρους με τους βουλευτές και υπουργούς που επί χρόνια προστάτευαν, γι' αυτό και μόνο το λόγο δεν το κάνουν. Επίσης το δίδυμο της αποτυχίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχουν μετρήσει τα "κουκιά" και όχι απλώς δεν βγαίνουν αλλά ούτε καν δεν τους φθάνουν και ξέρουν ότι θα φάνε μαύρο - κατάμαυρο στις επόμενες εκλογές, προσπαθούν μήπως και περισώσουν κάτι. Τα έντιμα στελέχη όμως των ΕΔ ξέρουν ποιοι τους αδίκησαν και τους οδήγησαν στην ανέχεια και τη φτώχεια και θα τους πληρώσουν με το ανάλογο νόμισμα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. (Συνέχεια) Βέβαια υπάρχει και το ΤΥΡΑΚΙ της διανομής του "πρωτογγενούς" πλεονάσματος του 2013 το οποίο συμφωνα πάλι με τον ΣΑΜΑΡΑ θα ειναι "κανένα 50αρικο€...θα δούμε..." και το οποίο φυσικά δεν θα εχει ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΡΑΚΑΤΗΡΑ διότι το επιπλέον των στόχων πλέονασμα εξαρτάται ΠΑΝΤΑ απο τους στόχους ετήσιου πλεονάσματος οι οποίο τεθηκαν προκειμένου να χαρακτηριστεί ως βιώσημο το Ελληνικό χρέος στη συνεδρίαση του Eurogroup τον Νοεμβριο του 2012.
  Η συμφωνία προβλέπει να ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ η Ελληνική κυβέρνηση το 70% του ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ το οποίο θα πετυχαίνει.
  Οι στόχοι ειναι: 2013...0% (Για αυτό ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ οτι θα διανείμει 70% του πρωτογεννούς πλεονασματος (το οποίο φυσικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) Ξεχνάει η ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να αναφέρει στους ψηφοφόρους της ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
  Ετος 2014 ....1,5% του ΑΕΠ δηλαδή 2,8 δις€, Ετος 2015 3% του ΑΕΠ δηλαδή 6 δις €, Ετος 2016 εως Ετος 2020 4,5% του ΑΕΠ δηλαδή 9 δις €.
  Αυτοί ειναι οι στόχοι οι οποίο θα εξυπηρετούν το ΧΡΕΟΣ.
  Οτιδήποτε ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70% ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ( 30% ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ)
  Οπότε αντιλαμβανόμαστε ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΌΝΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ 50ΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΟΧΗ.
  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΝΑ ΒΑΘΑΙΝΕΙ.

  Για αυτό λοιπόν ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ" ΠΑΛΙ ΨΗΦΟΥΣ.

  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

  ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Υπάρχει ισοδύναμο για το κόστος εφαρμογής της απόφασης του ΣτΕ.
  Να μην δωθούν τα 638 εκ ¤ ως αποζημίωση στις κατασκευαστικές κοινοπραξίες οι οποίες εχουν αναλάβει την κατασκευή των οδικών αξόνων.
  Η αποζημίωση αυτή η οποία μαζί με τα υπόλοιπα μετρα ψηφίστηκαν απο την "ευαίσθητη για τις κοινωνικές αδικές" κυβερνηση Σαμαρά ως νονοσχεδιο για την επανεκκίνηση των εργων.
  Η αποζημιωση αυτή "δικαιολογείται" ως αναληψη της ευθύνης διακοπής των εργων απο το Ελληνικό Δημόσιο. Η διακοπή φυσικά οφείλεται στο γεγονός οτι οι κοινοπραξίες δεν μπορεσαν να εξασφαλίσουν συνεχιση χρηματοδότησης τους απο τις Τράπεζες λόγω της...κρισης. Οπότε παλι τα σπασμένα θα τα πληρώσει ο φορολογούμενος. Αντι να ενεργοποιηθούν οι ρήτρες καθυστερησης οι οποίες προβλέπονται απο τη σύμβαση υπερ του Δημοσίου το Ελληνικό Δημόσιο με νονοσχέδιο το οποίο ψήφισε η "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ" κυβέρνηση Σαμαρα πληρώνει τους εργολάβους.
  Τα 638 εκ ¤ θα προέλθουν απο ΔΑΝΕΙΟ το οποίο θα πάρει το Ελληνικό Κράτος (δηλαδή πάλι στις πλάτες του φορολογούμενου θα πέσεο) απο την Ευρωπαϊκη Τράπεζα Επενδύσεων και φυσικά θα αποπληρώσει το Ελληνικό Κράτος ΕΝΤΟΚΑ!!!!!!!
  Το συγκεκρημένο νομοσχέδιο προβλέπει αλλα 5 μέτρα υπερ των εργολάβων και σε βαρος του φορολογούμενου, όπως καταβολή απο το δημόσιο (=φορολογούμενος) 1,2 δις ¤ απο το ΕΣΠΑ (σε βαρος άλλων δράσεων και προγραμμάτων) για ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΙΣΗ των εργων, παραχώρηση μελλοντικών εσόδων του δημοσίου υψους 8,5 δις ¤ για καλυψη εξόδων συντηρισης και λειτουργίας των οδικών αξόνων, παραταση παραχώρησης εκμεταλλευσης των οδικων αξονων απο στις κατασκευαστριες εταιρίες απο τα 30 στα 35 χρόνια και παραταση προθεσμίας ολοκλήρωσης των εργων απο το 2013 στο 2015(!!!!!), ΜΕΙΩΣΗ του συνολικού μήκους των οδικών αξόνων κατα 30% σε σχέση με την αρχική συμβαση και παραχώρηση δικαιώματος στους κατασκευαστές να αυξάνουν τα διόδια και να δημιουργούν νεους σταθμούς διοδίων.
  Και για να μην ξεχνιόμαστε οι αρχικές συμβάσεις προετοιμάστηκαν απο την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ το 2000 εως το 2003 και ψηφίστηκαν απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στη βουλή το 2007 !!!!!!!
  Καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί πρέπει ολοι να πιστεψουμε οτι "μαζί τα φάγαμε" και γιατί ακόμα μας κυβερνάνε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, φυσικά με την ψήφο του ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΊΣΤΗ!!!!!!
  Ποιές ειναι οι κατασκευαστριες εταιρίες τις οποίες αποζημιώνουμε με όρους χρέους που δεν θαξεπληρώσουν ουτε οι επόμενες γενιές?
  1. ΑΚΤΩΡ ΟΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε (συμφερόντων Μπόμπολα)
  2. ΑΚΤΩΡ (πάλι συμφερόντων Μπόμπολα)
  3. J&P ΑΒΑΞ Α.Ε συμφερόντων Ιωάννου Παρασκευαίδη)
  4. HOCHTIEF PPP SOLUTIONS ( η ιδια εταιρία η οποία χρωστάει 600 εκ ¤ απο την κατασκευή του Ελ. Βενιζέλου ...φυσικα ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ)
  5. VINCI CONCESSIONS S.A ( και η Γαλλική Συμμαχία στο παιχνίδι)
  6. ΑΕΓΕΚ (συμφερόντων Γιάννη Μαρούλη)
  7. ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (συμφερόντων Γιωργου Περιστέρη).
  8. INTRAKAT (συμφερόντων Κόκκαλη).
  Πως λοιπόν ο ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ να υποστηρίξει το δίκαιο των στρατιωτικών εναντι των παραπάνω ΟΝΟΜΑΤΩΝ, εστω και εαν καταδέχτηκε να δει απο καντά τα ΦΙΛΙΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ του ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ. Το μόνο που του κόστισε ηταν 3 ΦΟΝΤΑΝΑΚΙΑ. (Συνεχίζεται)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Το θέμα με τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών είναι αρκετά μεγάλο, αλλά από τα ΜΜΕ κρύβεται συστηματικά, το Τ.Τ είναι η κορυφή του παγόβουνου, αφού θα υπάρξει συνέχεια και μάλιστα κάποιος μου είπε ότι τα πράγματα είναι ποιο άσκημα στην Αγροτική Τράπεζα, τα εντάλματα σύλληψης βέβαια δεν ανακοινώνονται από πριν, έρχονται όμως. Ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο έρχεται στο Τ.Τ η δικογραφία ολοκληρώνεται το επόμενο χρονικό διάστημα, αφορά γιγαντιαία διαφημιστική καμπάνια σκοπιμότητας που κόστισε τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ και κατέληξε στις τσέπες συστηματικών μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών για να στηρίζουν το μνημόνιο και τον ΓΑΠ με μαύρη προπαγάνδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ χορηγήσει κατόπιν εντολών των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ έχουν διαλύσει την οικονομία, τα δε δάνεια έγιναν βίλες και ακίνητα το εξωτερικό ή καταθέσεις του εξωτερικού σε ατομικούς λογαριασμούς, πέστε την αλήθεια !!!!!!!!!!!!!!!


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση διευθυντού στελέχους εφημερίδας που γαύγιζε καθημερινά στα κανάλια υπερ της τρόικας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω κύριος άρπαξε από την Τράπεζα Τ.Τ τουλάχιστον 400.000 €, μαύρα κονδύλια, έρχονται αποκαλύψεις τις επόμενες εβδομάδες, φάνανε εκατομμύρια ευρώ από το Τ.Τ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 14. ΜΑΤΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΑΦΟΥ ….. ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ …… ΒΕΒΑΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ …… ΦΤΩΧΟΙ ΕΝΤΟΛΟΙ !!! που θέλουν ορισμένοι δημοσιογράφοι του συστήματος, κοινός παπαγαλάκια να συνδέσουν !!!
  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ