ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΗΛΙΚΙΑ!

Κόβουν από όπου μπορούν στις ΕΔ, αποδεικνύοντας πως η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων στρατιωτικών υπολογίζει και σέβεται μέχρι και... το τελευταίο ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου, σε μια περίοδο μάλιστα που πολλοί φορείς του Δημοσίου δείχνουν να μην έχουν ακόμα αντιληφθεί την κρίση.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της ΔΑΕ (Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης) που, λόγω μεταβολών του αριθμού των μαθητών (από παραιτήσεις κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης των σπουδαστών, καθώς και μη προσέλευσής τους για κατάταξη), αποφάσισε να μειώσει την παραγγελία της για τα πηλίκια των μαθητών των Στρατιωτικών Σχολών κατά αρκετές δεκάδες.

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25/01/2014 – Σ.Λ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ