Αρχική » , , , » Δαβάκης: Η ΑΣΔΕΝ είναι υπερασπιστής της ανεξαρτησίας της πατρίδας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Δαβάκης: Η ΑΣΔΕΝ είναι υπερασπιστής της ανεξαρτησίας της πατρίδας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Συνάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας με το προσωπικό της

«Η προσφορά σας δεν έγκειται μονάχα στην εκπλήρωση της σημαντικής αποστολής προάσπισης της άμυνας, της ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας της χώρας, αλλά επεκτείνεται στην κοινωνία και ιδίως στις ακριτικές περιοχές, μέσα από ένα πολυσχιδές πλήρες πρόγραμμα κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς» τόνισε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Θανάσης Δαβάκης απευθυνόμενος προς το προσωπικό της ΑΣΔΕΝ, στη διάρκεια της... τελετής για την επέτειο των 69 ετών από τη συγκρότηση του συγκεκριμένου μείζονος σχηματισμού του Ελληνικού Στρατού.

Για να προσθέσει ο ίδιος ότι "αξίζουν σε όλους σας θερμά συγχαρητήρια, καθώς είστε ταυτόχρονα υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της πατρίδας και μαχητές κοινωνικής αλληλεγγύης".

Στην τελετή του σημερινού (Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014) εορτασμού της γενεθλίου ημέρας της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοικήσεως Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Σχηματισμού, στο Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΤΑ Β’» στην Αθήνα, εκτός του ΥΦΕΘΑ, παραβρέθηκαν και οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, γεγονός που συμβολίζει αφενός την (υποχρεωτική) διακλαδική δράση του σχηματισμού, αλλά και τον στενότατο ρόλο και συνεργασία που έχει η ΑΣΔΕΝ με το ΠΝ, εξαιτίας του γεωγραφικού αναγλύφου και ιδιαιτερότητος της ζώνης ευθύνης της που περιλαμβάνει όλα τα νησιά του Ελληνικού Αρχιπελάγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΣΔΕΝ συμπληρώνει φέτος 69 χρόνια από την αρχική συγκρότησή της στην περιοχή της Αθήνας, το 1945, με την ονομασία «Ανωτέρα Στρατιωτική Διοίκηση Αττικής» (ΑΣΔΑ).

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(parapolitika.gr - Λ.Σ.Μ. - mod.mil.gr - geetha.mil.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ