Αρχική » , , » ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ο «Σύνδεσμος Αποστράτων Βορείου Έβρου», πραγματοποίησε στις 25 20:00 Ιαν 2014 στη ΛΑΦ Διδυμοτείχου, την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας, με τη συμμετοχή ικανού αριθμού συναδέλφων και των οικογενειών τους. Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: α) Στρατηγός-Δκτής ΧVI Μ/Κ ΜΠ, β) Δήμαρχος Διδυμοτείχου Κος Παρασκευάς Πατσουρίδης, γ) Δκτές Σχηματισμών της περιοχής και δ) Εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Διδχου-Ορεστιάδος & Σουφλίου, πατήρ Νικόδημος. Κατά την τελετή επιδόθηκαν και τα βραβεία της ΕΑΑΣ σε δύο αριστούχους μαθητές, τέκνα συναδέλφων. Για το Δ.Σ.: Ο Πρόεδρος Φυδανάκης Αθανάσιος Υπτγος ε.α και Ο Γεν. Γραμματέας Καραγκιοζούδης Χαράλαμπος Άνχης ε.α. Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(greekarmyalert.blogspot.gr)

1 σχόλια:

  1. Μπράβο στο "Σύνδεσμο Αποστράτων Βορείου Έβρου". Έχει αποδείξει ότι είναι δραστήριος και πολύ πιο μπροστά από κάποιες άλλες θεσμικές και μη Ενώσεις. Να κρατάτε γερά εκεί πάνω. Και πάλι συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ