Αρχική » , , » Ημερίδα στην 30 Μ/Κ ΤΑΞ με θέμα «Ψυχοκοινωνική Μέριμνα για το Προσωπικό – Καταπολέμηση των Ναρκωτικών» (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ημερίδα στην 30 Μ/Κ ΤΑΞ με θέμα «Ψυχοκοινωνική Μέριμνα για το Προσωπικό – Καταπολέμηση των Ναρκωτικών» (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Η 30 Μ/Κ ΤΑΞ – «ΤΟΜΟΡΙΤΣΑ» την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 οργάνωσε στη ΛΑΦ Λαγού, στο Στρατόπεδο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ», για 6η συνεχή χρονιά, Ημερίδα με θέμα «Ψυχοκοινωνική Μέριμνα για το Προσωπικό – Καταπολέμηση των Ναρκωτικών». Στην ημερίδα παρέστησαν ως ομιλητές οι παρακάτω: α. Παυλίδης Παύλος, Ειδικός Ιατροδικαστής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θράκης, β. Βραχιώλιας Στράτος, Ψυχολόγος, επιστημονικά υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης Ν. Έβρου, γ. Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Σκλέπας Νικόδημος, εφημέριος του Ιερού Ναού Σωτήρος Χριστού Διδυμοτείχου, δ. Αξής Χρήστος Αστυνόμος Α', Δντής Υδνσης Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, ε. Λγoς (ΥΨ) Μακρυγιάννης Βασίλειος, εκπρόσωπος της Ψυχιατρικής Κλινικής του 219 ΚΙΧΝΕ, στ. Ανθλγος (ΕΠ) Δεμερτζής Κων/νος, Δντης ΓΕΠ/30 Μ/Κ ΤΑΞ. Την Ημερίδα παρακολούθησαν αντιπροσωπεία στελεχών και οπλιτών του Στρδου «ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ» καθώς και 75 μαθητές του 1ου Γυμνασίου και του Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου της πόλης του Διδυμοτείχου. Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(kranosgr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ