Αρχική » , , , , , , » Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Αποστολάκης τίμησε όσους αποστρατεύτηκαν μέσα στο 2013 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Αποστολάκης τίμησε όσους αποστρατεύτηκαν μέσα στο 2013 (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Συγκινητικές στιγμές σήμερα το μεσημέρι Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014, στο πασίγνωστο πλέον «Δώμα του ΓΕΝ», καθώς η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού, δια του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, τίμησαν πολίτες και στρατιώτες, οι οποίοι αποστρατεύτηκαν ή συνταξιοδοτήθηκαν το 2013, αφού υπηρέτησαν ευδόκιμα και προσέφεραν επί μακρόν τις υπηρεσίες τους στο ΠΝ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρχηγός ΓΕΝ επέδωσε... τον αναμνηστικό θυρεό του ΠΝ στους απελθόντες αξιωματικούς, καθηγητές και πολιτικούς υπαλλήλους (ΜΠΥ – ΣΕΙΔ) του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι αποστρατεύτηκαν και συνταξιοδοτήθηκαν την περασμένη χρονιά, αφού υπηρέτησαν ευδόκιμα και προσέφεραν επί μακρόν τις υπηρεσίες τους στο ΠΝ, ευχαριστώντας τους παράλληλα γι’ αυτήν τους την προσφορά.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης όλοι οι ναύαρχοι μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (ΕΑΑΝ) Αντιναύαρχος ε.α. Σπυρίδων Περβαινάς ΠΝ.

Για πολλά μπορεί κάποιος να «κατηγορήσει» το ΠΝ, κανένας όμως δεν μπορεί να το κατηγορήσει ότι ξεχνά τους ανθρώπους του που το έχουν υπηρετήσει τόσα χρόνια!

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(hellenicnavy.gr - parapolitika.gr - Λ.Σ.Μ.)

1 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς έκαναν και ο στάθης, ο ανδρέας, ο θανάσης και τα λοιπά παιδιά του κομματικού σωλήνα. Και ο στέφανος επίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ