Αρχική » , , , » Απόστρατος επέστρεψε 200.000 ευρώ στο Δημόσιο μετά την απολογία του!

Απόστρατος επέστρεψε 200.000 ευρώ στο Δημόσιο μετά την απολογία του!

Μεγαλώνει ο κουμπαράς με τα ποσά που καταλήγουν στον ειδικό λογαριασμό υπέρ του Δημοσίου και προέρχονται από την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Ένας ακόμα κατηγορούμενος, πρώην στρατιωτικός αυτή τη φορά, επέστρεψε περίπου 200.000 ευρώ, που φέρεται να... αποτελεί προϊόν δωροδοκίας στο πλαίσιο της προμήθειας των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Ο κατηγορούμενος είχε επιστρέψει τα χρήματα στον ειδικό λογαριασμό του δημοσίου, ενώ απολογούμενος υποστήριξε πως δεν τα είχε ζητήσει από τον συγκατηγορούμενό του για την ίδια υπόθεση Παναγιώτη Ευσταθίου, ο οποίος και τον κατονόμασε στην απολογία του, αλλά του τα είχε δώσει με δική του πρωτοβουλία γνωρίζοντας ότι την περίοδο εκείνη αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η κίνηση του κατηγορούμενου πρώην στρατιωτικού αξιολογήθηκε από τους ανακριτές κατά της Διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή και Γιάννη Σταυρόπουλο , οι οποίοι με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα τον άφησαν ελεύθερο χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Αντίθετα, άλλοι δύο στρατιωτικοί οι οποίοι βρέθηκαν κατηγορούμενοι ύστερα από την απολογία Ευσταθίου, αρνήθηκαν ότι είχαν εισπράξει χρήματα και μετά την απολογία τους έφυγαν μεν ελεύθεροι αλλά με τον όρο να πληρώσουν ως εγγυοδοσία 30.000 ευρώ ο καθένας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

1 σχόλια:

  1. Nα γράψουμε και κανένα όνομα ;; επειδή γνωριζόμαστε και το κυριότερο πολλοί πουλάνε και μουρη στο διαδυκτιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ