Αρχική » , , , , » Πτήση - μήνυμα στους Τούρκους του Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας (12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πτήση - μήνυμα στους Τούρκους του Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας (12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην ΠΑ είναι όλοι πολύτιμοι

Πτήση διάρκειας μιας ώρας στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο με ένα F-16D Block.50 της 341 Μοίρας «Οι Άσσοι» πραγματοποίησε ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, στο πλαίσιο της επισκέψεώς του στην 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση της Νέας Αγχιάλου, όπου τον υποδέχτηκαν ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης και ο Διοικητής της Πτέρυγος, Σμήναρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας.

Η πτήση αυτή, συνοδεία ενός... ακόμα αεροσκάφους του ιδίου τύπου, όπως γίνεται πάντα, αποτελεί σαφές μήνυμα προς την Άγκυρα την ίδια ημέρα που η τελευταία προκαλούσε σε αέρα και θάλασσα στο Αιγαίο, ότι στην Ελληνική ΠΑ το ΣΥΝΟΛΟ του προσωπικού της είναι ΜΑΧΙΜΟΙ και υπερπολύτιμοι. Από τον Αρχηγό μέχρι τον σμηνίτη και ΟΛΟΙ οι πιλότοι πετούν επιχειρησιακώς στο Αιγαίο. Ενδεικτικό του υψηλού επαγγελματισμού των στελεχών της ΠΑ, αλλά και της πλήρους εμπιστοσύνης που έχουν οι ιπτάμενοι στους τεχνικούς τους είναι και το γεγονός ότι υπόλογος στο αεροσκάφος του Αρχηγού που επιθεώρησε το αεροσκάφος προ της πτήσεως και βοήθησε τον Αρχηγό όπως και τον κυβερνήτη του αεροσκάφους Αντισμήναρχο (Ι) Δημήτρη Νικολαίδη, διοικητή της 341 Μοίρας, να δεθούν στις θέσεις τους, ήταν μία νεαρή υπαξιωματικός, που ήταν έτσι και αλλιώς υπόλογος του συγκεκριμένου αεροσκάφους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε για θέματα της Μονάδας, συνομίλησε με το προσωπικό προτού ιπταθεί με το σύγχρονο αεροσκάφος F-16D Block.50 της 341 Μοίρας.

Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(haf.gr - parapolitika.gr - Λ.Σ.Μ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ