Αρχική » , , , » «Μάχη» σώμα με σώμα για τις μεταθέσεις στις Ε.Δ.

«Μάχη» σώμα με σώμα για τις μεταθέσεις στις Ε.Δ.


Οι μέρες περνάνε και οι μεταθέσεις δεν εκδίδονται. Φαίνεται ότι, τα μαγειρέματα είναι αρκετά μεγάλα και οι «μάχες» που διεξάγονται είναι σώμα με σώμα.

Ακόμη περιμένουν οι αξιωματικοί που... κατέθεσαν «ενδικοφανείς προσφυγές» από τέλος Απριλίου να λάβουν απαντήσεις, αν και έχει περάσει χρονικό διάστημα άνω του ενός μηνός.

Από πληροφορίες που έχουμε, σταδιακά στέλνονται στο υπουργείο οι σχετικοί φάκελοι ώστε, να μην φαίνονται πολλές οι προσφυγές και ανησυχήσει ο υπουργός.

Τώρα θα πείτε, μα δεν γνωρίζει τι γίνεται; όλα είναι πιθανά.

Τα συνεχή μαγειρέματα, από τους αρχιμάγειρες, βγάζουν κάτι μεταθέσεις, ... τρελές.

Πάντως, ορισμένοι αξιωματικοί κυριολεκτικά έχουν αγριέψει με αυτά που συμβαίνουν φέτος στις μεταθέσεις, διότι έχουν ξεπεραστεί τα όρια της λογικής.

Οι μεταθέσεις των Αντισυνταγματαρχών και Ταγματαρχών θα εκδοθούν μετά τις 17 Ιουνίου.

Άλλωστε απ’ όσο γνωρίζουμε, τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι αξιωματικοί που πήγαν δικαστικώς, λόγω μεταθέσεως, δικαιώθηκαν μετά από περίπου 1 χρόνο και έλαβαν και χρηματική αποζημίωση.

Αναμένουμε θερμό καλοκαίρι, με παραιτήσεις και δικαστικούς αγώνες.

(Ε.Σ.)

24 σχόλια:

 1. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΑΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΑΞΙΑ ΣΕ Ε.Ε ΚΑΙ Ε.Α ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, < ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΗΣ>. ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ήμουνα νιος και γέρασα...
  Κάθε χρόνο τα ίδια και χειρότερα
  Επιτέλους κάντε κάτι σωστό αλλά έγκαιρα ρε παιδιά. Είναι τόσο δύσκολο?
  Όχι, είναι εύκολο... αν δεν υπάρχουν αυτές οι γ.....ς παρεμβάσεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αρκετοί αξκοί έχουν καταθέσει «ενδικοφανείς προσφυγές», κατά των πρόσφατων μεταθέσεων που εκδόθηκαν.
  Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, διαθέτει αρκετούς Νομικούς Συμβούλους. Κατά την γνώμη μας θα πρέπει... οι προσφυγές που έχουν καταθέσει οι αξκοί, να διερευνηθούν από τους Νομικούς Συμβούλους του κ. Υ.ΕΘ.Α ώστε, να διαπιστωθούν οι περιπτώσεις εκείνες, όπου παραβιάζεται η σχετική νομοθεσία.
  Απ’ όσο γνωρίζουμε, τα Επιτελεία του ΓΕΣ, απαντούν επί των προσφυγών, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και συνήθως αρνητικά.
  Στην περίπτωση που ένας αξκός μετατίθεται και δεν αντιβαίνει η σχετική τοποθέτηση την ισχύουσα νομοθεσία, δεν θα πρέπει να δικαιωθεί επί της προσφυγής που κατέθεσε.
  Πρέπει, λοιπόν, ο κ. Υ.ΕΘ.Α να δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον επί του σοβαρού αυτού θέματος που επηρεάζει τη ζωή των αξκών και των οικογενειών τους, καθώς και την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία των ΕΔ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Την μεγαλύτερη ευθύνη για το κατάντημα που έχει περιέλθει το στράτευμα φέρουν οι ανώτατοι αξιωματικοί, οι οποίοι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η παραμονή στην καρέκλα μέσο των γνωριμιών με την πολιτική εξουσία ,,,,,,,,,,,,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πλήρης κομματικοποίησης των ΕΔ, την μεγαλύτερη ευθύνη φέρουν οι ανώτατοι αξιωματικοί, που δέχονται τα πάντα για προσωπικό όφελος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο μόνος δρόμος για αντιμετώπιση φαινομένων αδικιών και παραβίασης της σχετικής νομοθεσίας, σε μεταθέσεις – τοποθετήσεις είναι η δικαστική οδός, ώστε να δικαστεί η υπηρεσία και να δικαιωθεί ο αξκός. Δεν πιστεύουμε αυτοί που εξυπηρετούν συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα να αποδεχτούν εύκολα ότι κάνανε λάθος. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις αξκών που κατέφυγαν δικαστικώς για μεταθέσεις (καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις) μετά από περίπου 1 χρόνο που έγιναν οι δίκες δικαιώθηκαν και έλαβαν και χρηματική αποζημίωση ποσά που κυμαίνονται περίπου στα 2.500 €.
  Γι’ αυτό συνιστούμε, όσοι πιστεύεται ότι αδικήστε, από τη μετάθεση – τοποθέτηση και δεν δικαιωθείτε, καταθέτοντας ενδικοφανείς προσφυγή, να πάτε δικαστικώς την υπηρεσία. Μην αποδέχεστε την αδικία που διαπράττεται εις βάρος σας για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα τρίτων και των αρχιμαγείρων οι οποίοι κάνουν τις γνωριμίες τους ώστε στις επόμενες κρίσεις ή να παραμείνουν στις θέσεις τους άλλο ένα χρόνο ή να προαχθούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. "Άλλωστε απ’ όσο γνωρίζουμε, τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι αξιωματικοί που πήγαν δικαστικώς, λόγω μεταθέσεως, δικαιώθηκαν μετά από περίπου 1 χρόνο και έλαβαν και χρηματική αποζημίωση.
  Αναμένουμε θερμό καλοκαίρι, με παραιτήσεις και δικαστικούς αγώνες.""

  ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣ....ΤΕ ΤΑ ΑΡΧ.....ΔΙΑ! Ο Ν.3883 ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΩΝ ΕΔ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟ ΕΝΣΤΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ''ΣΠΑΣΕΙ'' ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ , ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ''ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΩ'' ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ , ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΝΣΤΟΛΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΙΤΗΣΕΙ , ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΚΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΟΥΝ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ .....ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ? ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ.......ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.....ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ 5ου ΘΑ ΚΕΛΑΗΔΙΣΟΥΝ.....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.....ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΤΑ ΜΑΪΜΟΥ ΠΤΗΤΙΚΑ.....1250 Χ 18000= 22,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ.ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ........ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΟΚΚΟΙ ΑΜΜΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΨΥΔΡΑΣ.....Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ.......ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Οι μεταθέσεις θα αργήσουν να εκδοθούν, διότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η Νέα Δομή Δυνάμεων (ΝΔΔ), άρα δεν αποκλείεται να κοινοποιούν τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Το ίδιο φυσικά θα συμβεί και με τις απαντήσεις επί των προσφυγών. Ακούγεται ότι, ορισμένες μεταθέσεις που ήταν στον υπουργό για υπογραφή επέστρεψαν πίσω στις Διευθύνσεις του ΓΕΣ για να τις δουν πάλι εάν χρειάζονται ορισμένες αλλαγές λόγω της ΝΔΔ, η οποία θα εφαρμοσθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2013. Τα στελέχη θα συνεχίσουν να ψήνονται σαν τα χταπόδια στα κάρβουνα και το επόμενο μήνα, μέχρι να κοινοποιούν οι μεταθέσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ακούγεται ότι η Νέα Δομή Δυνάμεων (ΝΔΔ), θα εφαρμοσθεί το συντομότερο δυνατόν, μέχρι τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί, αυτό μάλλον θα επιφέρει και αλλαγή των απαντήσεων που θα λάβουν ορισμένοι επί των προσφυγών που έχουν καταθέσει, ειδικά αυτοί που μετατίθενται σε σχηματισμούς που στο δεύτερο εξάμηνο του έτους θα βάλουν λουκέτο Α΄ ΣΣ, Β΄ ΣΣ, ΙΙ & ΙΙΙ ΤΑΞΥΠ, κτλ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Κουράγιο, ο Αύγουστος είναι κοντά όπου θα έχει ολοκληρωθεί η έκδοση όλων των μεταθέσεων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Απ’ ότι μαθαίνουμε ο Α/ΓΕΣ έχει εκνευρισθεί έντονα με 2 διευθύνσεις του ΓΕΣ, οι οποίες στις μεταθέσεις που έχουν εκδώσει μέχρι σήμερα, τα έχουν κάνει κοινώς σαλάτα, προφανώς για να εξυπηρετήσουνε τα πολιτικά συμφέροντα και να κάνουν τις γνωριμίες τους, γι’ αυτό ακούγεται ότι φέτος θα είναι αρκετοί αξκοί που θα δικαιωθούν επί των προσφυγών που έχουν καταθέσει. Λέτε κάτι να αλλάξει στο πεντάγωνο ; περιμένουμε να δούμε αποτελέσματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Οι μεταθέσεις αργούν να εκδοθούν λόγω ΝΔΔ ή λόγω βυσματομπάχαλου ΝΔ?
  Στο βύσμα ισχύει η αναλογία της 3κομματικής κυβέρνησης ΚΑΤΩΒΡΑΚΙΑΔΩΝ-ΜΠΕΝΥΔΩΝ-ΚΟΥΡΕΛΙΩΝ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Μάχη Βύσμα με Βύσμα ...ειναι ο σωστός τίτλος

  Ο έχων το καταλληλότερο...και αξιοποιόντας το σε τόπο και χρόνο καταλληλο...κερδίζει...εθνοσωτήρες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΚΑΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΚΟΙ, ΠΩΣ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ, ΑΠΟΡΟΥΜΕ, Α/ΓΕΣ, Β΄ ΥΠ/ΓΕΣ, Α΄ΥΠ/ΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΕΣ, ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΣ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Πάντως οι καιροί έχουν περάσει και οι αξιωματικοί έχουν ξυπνήσει, δεν μπορούν να δεχθούν τα πάντα, υπάρχουν τρόποι αντίδρασης, δημοσιοποιήστε στο site ολοφάνερες περιπτώσεις αδικιών, ανώνυμα ,,,,,,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. 4 Ιουνίου 5:27 μ.μ Ορισμένοι σαν και εσένα δεν θα έπρεπε ούτε στολή να φοράνε, υπάρχουν κοπρ@τες αρκετοί που θα πρέπει να έχουν διωχθεί από τον Στρατό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. 4 Ιουνίου 5:27 μ.μ ΡΕ περιπτ@σάκλα γιατί ρε, από τους 5 που έκαναν προσφυγή από την ΣΕΘΑ δικαιώθηκαν από την υπηρεσία οι 2 και αυτοί που τους αδίκησαν γιατί δεν τιμωρήθηκαν ; όλο μαλ@κίες διαβάζουμε από άσχετους ,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Η αξιοπρέπεια των αξιωματικών σώζεται μόνο δικαστικώς, από την στιγμή που έχουν αδικηθεί στις μεταθέσεις. Δυστυχώς τα κομματόσκυλα και η αλητεία είναι αρκετά μεγάλη και σε αυτήν εμπλέκονται σχεδόν πάντοτε οι απόστρατοι μαϊμού κομματόσκυλα, που γλύφουν τα πάντα για 1 ευρώ. Γι’ αυτό δεν θα πρέπει να δέχονται τα πάντα οι αξιωματικοί, θα πρέπει να οδηγήσουν την υπηρεσία στα δικαστήρια απ’ την στιγμή που έχει παραβιαστεί ο νόμος στις μεταθέσεις (π.χ. υψηλή μοριοδότηση, τρίτεκνοι, πολυετής διαμονή σε δυσμενείς μεταθέσεις, κτλ), ώστε καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις να δικαιωθούν μετά από περίπου 1 χρόνο και να λάβουν χρηματική αποζημίωση ποσό που υπερκαλύπτει τα δικαστικά έξοδα (περίπου 2.500 € και τα δικαστικά έξοδα + δικηγόρου είναι 1.500 €). Η υπηρεσία έτσι μόνο μπορεί να καταλάβει ότι, οι αξιωματικοί δεν είναι ζώα, να τους δουλεύει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Στον 1 χρόνο μετάθεση, άλλος παραμένει 3 χρόνο δυσμενή μετάθεση και άλλοι 5 χρόνια υπηρετούν Α΄ προτίμηση και στον τόπο συμφερόντων τους και δεν μετατίθενται.
  ‘Άλλος παραμένει διοικητής εργοστασίου 4 χρόνο και δεν αλλάζει, μάλλον εξυπηρετεί καλά τα ιδιωτικά συμφέροντα των προμηθευτών, με την ανάλογη μίζα, ας είναι καλά ο μπάρμπας, αθάνατη Λάρσα !!!
  Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν κομματικοποιηθεί πλήρως, αξιωματικοί ανίκανοι να αντισταθούν στα κομματικά συμφέροντα, πλήρης διάλυση !!!
  Τα χαρτάκια πάνε και έρχονται στα επιτελεία !!!
  Την μεγαλύτερη ευθύνη για το κατάντημα που έχει περιέλθει το στράτευμα φέρουν οι ανώτατοι αξιωματικοί, οι οποίοι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η παραμονή στην καρέκλα μέσο των γνωριμιών με την πολιτική εξουσία ,,,,,,,,,,,,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ρε μπατιράκι είναι που γλύφει κοκαλάκι, στη Λάρσα, από τους προμηθευτές,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ...ΤΟΝ ΣΕΦ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ........ΟΧΙ ΒΑΛΑΩΡΙΤΗ! ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ 4ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΔΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Τα στελέχη που επανδρώνουν τα κέντρα λήψεως των αποφάσεων για τις μεταθέσεις των Στελεχών, έχοντας ερμηνεύσει προφανώς εσφαλμένα το γεγονός ότι το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών είναι ιδιαίτερα φειδωλό στη χορήγηση αναστολής εκτελέσεως της μεταθέσεως (λήψη ασφαλιστικών μέτρων), θεωρεί ότι τα δικαστήρια επικυρώνουν ως θεμιτή και νόμιμη την άσκηση της διακριτικής ευχέρειας των οργάνων της Διοικήσεως, κάτι που δεν είναι ορθό.
  Ειδικότερα, το Διοικητικό Εφετείο για την χορήγηση αναστολής, δίκην ασφαλιστικών μέτρων, λαμβάνει αποκλειστικά και μόνο υπόψη την ανεπανόρθωτη βλάβη που θα υποστεί ο μετατιθέμενος, χωρίς να εξετάζει το νόμω βάσιμο, καθώς δεν υφίσταται επαρκής νομολογία λόγω του πρόσφατου του νόμου αυτού. Επειδή στις περιπτώσεις των μεταθέσεων δεν εκτιμάται τις περισσότερες φορές ότι θα επέλθει ανεπανόρθωτη βλάβη στον Στρατιωτικό, δηλαδή βλάβη την οποία να μην μπορεί αυτός να ανορθώσει μεταγενέστερα με την έκδοση αντιστοίχων αποφάσεων, για το λόγο αυτό το δικαστήριο συνήθως επιφυλάσσεται να απαντήσει επί του αιτήματος για ακύρωση της μετάθεσης, με την κυρία δίκη επί της ουσίας.
  Κατόπιν, στις περισσότερες δίκες που εξετάζεται η ουσία, οι Στρατιωτικοί συνήθως δικαιώνονται διότι, η υπηρεσία συνήθως παραβιάζει τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας για εξυπηρέτηση συμφερόντων προς τρίτους (κομματόσκυλα) και εκδικάζει χρηματική αποζημίωση στον παθόντα, ποσού περίπου 2.500 € και άνω.
  Το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό υπερκαλύπτει τα έξοδα δικηγόρου και τα δικαστικά έξοδα. Φυσικά κατόπιν της δικαστικής αποφάσεως, οι αρχιμάγειρες εφαρμόζουν άμεσα την απόφαση και μεταθέτουν πάλι το στέλεχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. -Κατά τά άλλα οιωνεί "Ελληναράδες" τά γαλονοφόρα εκμαυλισμένα καί ευνουχισμένα σώματι καί ψυχή τε, ανιστόριτα καί βολεμένα ανθρωπάρια. Μήπως τελικά έχει δίκαιο η ρεπούση;;;!!!! (μπρρρρρρρρρ) ε θαμώνες μου τών στοών τού παραρτήματος Αχαρνών 19 !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ