Οδοιπορικά ξανά στους στρατιωτικούς


Σχέδιο για επαναφορά τους επεξεργάζεται το υπ. Άμυνας
Δεν είμαι καθόλου ευτυχής για τη δραστική μείωση των αποδοχών των στρατιωτικών, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός στο προχθεσινό ΚΥΣΕΑ

Με επιπλέον μείωση των εξοπλιστικών προγραμμάτων θα καλυφθεί το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ. Στόχος η έστω και μικρή... ανακούφιση των ένστολων, οι οποίοι έχουν υποστεί 13 μειώσεις στις αποδοχές τους.

Σχέδιο επαναφοράς των οδοιπορικών στους στρατιωτικούς για το 2014, ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, που θα εξασφαλιστούν από την περαιτέρω περικοπή των εξοπλιστικών προγραμμάτων, επεξεργάζεται ήδη το υπουργείο Άμυνας.

Το υπουργείο Άμυνας έλαβε το «πράσινο φως» από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για την εκπόνηση του συγκεκριμένου σχεδίου που θα υποβληθεί στην τρόικα. Ο Α. Σαμαράς εξέφρασε την άποψη στο ΚΥΣΕΑ ότι: «Είμαι ευτυχής που μέσα στη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης δεν απολύσαμε ούτε ένα στρατιωτικό, όπως έκαναν άλλοι Δυτικοί Στρατοί, ωστόσο δεν είμαι καθόλου ευτυχής που υπήρξε τόσο δραστική μείωση στις αποδοχές των ένστολων. Γι΄ αυτό θα πρέπει να δούμε πώς θα αναπληρώσουμε έστω ένα μέρος των χαμένων αποδοχών τους».

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι στρατιωτικοί μέσα στα τελευταία τρία χρόνια έχουν χάσει το μισό τους εισόδημα. Περισσότερο έχουν πληγεί οι πολύτεκνοι και όσοι υπηρετούν στην παραμεθόριο και όσο αυξάνονται τα χρόνια υπηρεσίας. Ωστόσο, η «χαριστική βολή» έχει δοθεί στα χαμηλόβαθμα στελέχη που η οικονομική τους κατάσταση βρίσκεται από 28% έως 40% κάτω από το επίσημο όριο της φτώχειας.

Θυσία έως δύο μισθοί

Το παράδοξο στους στρατιωτικούς είναι ότι όσο αυξάνεται ο αριθμός των μελών της οικογένειας, αλλά και τα χρονιά υπηρεσίας, τόσο αυξάνονται οι περικοπές των πληρωτέων αποδοχών. Αυτό οφείλεται, κυρίως, στις διαδοχικές μειώσεις των αφορολόγητων ορίων των παιδιών, μέχρι και της πλήρους κατάργησης τους από 01/01/2013, αλλά και στην τροποποίηση της φορολογικής κλίμακας η οποία εξομάλυνε προς τα πάνω τους συντελεστές φορολόγησης των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων.

Έτσι, όσοι στρατιωτικοί είχαν περισσότερα από δυο παιδιά, είδαν να θυσιάζονται δύο ολόκληροι μισθοί στον βωμό της «φορολογικής μεταρρύθμισης και της διεύρυνσης της φορολογικής βάσης».

Επιπλέον, η κατάργηση των Πάγιων Ημερών Εκτός Έδρας που δίδονταν ως αποζημίωση μέρους των δεδουλευμένων και πέραν των καθοριζομένων από την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία υπερωριών, επέφερε μείωση του συνολικού ετήσιου εισοδήματος των στρατιωτικών κατά μέσο όρο 5%.

Μικρότερη ήταν η μείωση που προκλήθηκε από την κατάργηση των δώρων και των επιδομάτων αδείας, η οποία όμως σε κάθε περίπτωση ισοδυναμεί με έναν σημερινό μηνιαίο μισθό.

Μέσα στα τρία χρόνια του Μνημονίου έχουν γίνει δεκατρείς μειώσεις στις αποδοχές των στρατιωτικών με κυριότερες εξ αυτών:

Με τον ν. 3833/2010 μειώθηκαν αναδρομικά από 1/1/2010 κατά ποσοστό 12% όλα τα επιδόματα και οι αποζημιώσεις που καταβάλλονταν στους στρατιωτικούς, πλην του επιδόματος ειδικών συνθηκών και της οικογενειακής παροχής. Επιπλέον μειώθηκαν κατά ποσοστό 30% τα επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας.
Με τον ν. 3845/2010 μειώθηκαν περαιτέρω τα πάσης φύσεως επιδόματα, πλην επιδόματος ειδικών συνθηκών και της οικογενειακής παροχής κατά ποσοστό 8%, ενώ ο υπολογισμός των δώρων εορτών και αδείας αποσυνδέθηκε από το ύψος των βασικών αποδοχών.
Από 1/2/2011 αυξήθηκε η μηνιαία κράτηση που επιβάλλεται επί του αθροίσματος των ποσών του βασικού μισθού και του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας των μηνιαίων αποδοχών των μετόχων του ΜΤΣ, από 4% σε 5%.
Με τον ν. 4002/2011 μειώθηκε περαιτέρω από 1/7/2011 κατά 10% το επίδομα ειδικής απασχόλησης.
Με το άρθρο 38 του ν. 3986/2011 ανεστάλησαν η χορήγηση του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας (4%) και οι μισθολογικές προαγωγές.
Με την παράγραφο 2 του άρθρου 27 του ν. 4024/2011 παρατάθηκε η αναστολή χορήγησης του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας και των μισθολογικών προαγωγών.
Αναδρομικά επιβλήθηκε από 1/1/2011 ειδική εισφορά για την καταπολέμηση της ανεργίας.
Με το άρθρο 29 του ν. 3986/2011 επιβλήθηκε ειδική εισφορά αλληλεγγύης στα εισοδήματα άνω των 12.000 €.

(ΕΘΝΟΣ 01/06/2013 – ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

52 σχόλια:

 1. Ζήσε Μάη μου... Είπαμε ότι σήμερα είμναι 1η Ιουνίου και όχι 1η Απριλίου...
  Βρε αλήτες όταν τα κόβατε δεν βλέπατε που πάει η κατάσταση των στελεχών των ΕΔ (ε.ε και ε.α)) ? Τώρα ξαφνικά σας έπιασε ο πόνος. Γιατί δέν κάνατε τις ίδιες περικοπές σε όλους και τα ρίξατε όλα στις ΕΔ. Όλοι μπορεί να τα έφαγαν μαζί, εκτός από τους στρατιωτικούς , που είναι η πιό αγνή οικογένεια μέσα στη χώρα. Γιατί δεν κόψατε από τον εαυτό σας πρώτα, τους δικαστικούς κλπ? Μυρίζετε εκλογές, γιατί το πράγμα δεν προχωράει και νομίζετε ότι με τα ψίχουλα θα ξεγελάσετε τα στελέχη των ΕΔ? Θα φάτε μάυρο κατάμαυρο, δεν το πήρατε μυρωδιά ακόμη? Θα μας πείτε πάλι τα Ζάππεια, 1,2 3, και 13. Όχι Κύριοι της ΝΔ και των λοιπών παρατρεχάμενων (ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ). Όλοι μαζί θα πάρετε 10% και πολύ σας είναι. Εκτός και αν ο λαός μας είναι ψυχανώμαλος και σας ξαναψηφίσει. Μαύρο στους ψεύτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ.
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ,,,,,,,,,,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα μαϊμού πτητικά επιδόματα, θα πρέπει να μειωθούν κατά 50 %. Μόνο όσοι υπηρετούν σε μάχιμες μονάδες να λαμβάνουν κανονικά τα πτητικά επιδόματα. Οι υπόλοιποι για συντήρηση και μόνο να λαμβάνουν το 50 %.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν είναι δυνατόν ένας που έχει συμφέροντα στην Ορεστιάδα και υπηρετεί εκεί χρόνια ολόκληρα, να λαμβάνει επίδομα παραμεθορίου και οδοιπορικά μηνός. Πρέπει να εφαρμοσθεί δικαιοσύνη, αυτοί που υπηρετούν στα σπίτια τους να μην λαμβάνουν τέτοια επιδόματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. βρε αντε απο εκει αν δεν σας αρεσει παντε εξω να παρετε περισσοτερα....εξω δινουν 580 μικτα και εσεις περνετε 800 και 900 κατασταρικα και παραπονιεστε και δεν δουλευετε κιολας τοσα μπορουν να δωσουν τοσα δινουν σε οποιομ αρεσει σε οποιον δεν αρεσει μπορει να παρετηθη και να παει εξω να του δωσουν παραπανο...μια ζωη τα ιδια πραγματα δεν προκειται να αλλαξουμε καμιαφορα μαι ζωη η δημοσιοι υπακκηκοι η υπολοιποι ειναι παιδια κατωτερου στρωματος ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αφού τα πάγια εκτός έδρας δίνονται για υπηρεσίες και για απασχόληση πέραν του ωραρίου γιατί να μην τα παίρνουν και αυτοί που υπηρετούν στην φρουρά συμφερόντων τους? Αυτοί εργάζονται λιγότερο?
  ΥΓ1:Μην μου πείς οτι πληρώνουν ενοίκια κλπ γιατί οι πιο πολλοί από όσους ντόπιους ξέρω εγώ ή νοίκι πληρώνουν ή εξοφλούν στεγαστικό δάνειο.
  ΥΓ2:Είναι άλλο πράγμα να υπηρετείς σε τόπο συμφερόντων στον οποίο υπάρχουν Μονάδες λόγω απειλής (Έβρος - νησιά) και άλλο σε τόπο μέ τεχνητές ανάγκες ελέω μητροπολίτη -βολευτή - σουβλατζή (Πελοπόνησος-Κρήτη-Θεσσαλία)για απόκτηση εκλογικής "πελατείας".
  ΥΓ3: Το ανέκδοτο με την κατσίκα του γείτονα που είχε πει ο συχωρεμένος Χριστόδουλος το έχεις ακούσει ποτέ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μόνο όσοι δεν υπηρετούν στο τόπο συμφερόντων τους θα πρέπει να λαμβάνουν επιπλέον επιδόματα, οδοιπορικά και παραμεθορίου, η κοροϊδία τόσων ετών και το κλέψιμο κάποτε θα πρέπει να σταματήσει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πρέπει να καταλάβετε ότι, χρήματα δεν υπάρχουν, αυτοί που έχουν το ποιο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα σήμερα είναι οι στρατιωτικοί οι οποίοι υπηρετούν εκτός του τόπου συμφερόντων τους, άρα θα πρέπει να ενισχυθούν οικονομικά έστω και ελάχιστο επίδομα οδοιπορικών και παραμεθορίου. Τα δε επιδόματα αυτά δεν θα έχουν ουδεμία σχέση με το παρελθόν, θα είναι χρηματικά πολλή λιγότερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ "ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ 'ΝΙΝΙ' ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕ ΤΣΑΓΓΑ ΡΗΣ".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Φίλοι συνάδελφοι θα πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχουν στελέχη που δεν πρόκειται να πάνε ποτέ ούτε καν στο νομό καταγωγής τους και κάπου πρέπει να δηλώσουν στις φρουρές προτιμήσεως. Δηλαδή ένας που είναι από τη Χαλκιδική και δηλώνει Κατερίνη ή Πολύκαστρο και τον πάνε, τι σημαίνει αυτό ότι είναι στον τόπο των συμφερόντων τους?? Ας μην βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Θα δημιουργηθούν πλείστα προβλήματα, άλλος θα λέει μετά εγώ δεν κάνω αυτό γιατί παίρνω λιγότερα, κάντο εσύ που παίρνεις περισσότερα και αυτά θα συμβαίνουν στην ίδια Μονάδα.
  Βέβαια αυτά είναι θεωρία. Ας αποφασίσουν ότι θα τα δώσουν και βλέπουμε. Εγώ δεν πιστεύω σε τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, είναι λαμόγια και ψεύτες αυτοί που μας κυβερνούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ! Έρχονται τα οδοιπορικά! Εύγε στον Αταλάντευτο πρωθυπουργός μας, που με τις άοκνες προσπάθειές του και τις σκλήρές διαπραγματεύσεις καταφέρνει όσα δεν κατάφεραν ΟΛΕΣ οι προηγούμενες κυβερνήσεις! ΣΑΜΑΡΑΣ και ξερό ψωμί! ΑΥΤΟΣ είναι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! Και οι χαρακτηρισμοί "κατωβρακιάς", "γκαβός" κλπ, επιστρέφονται σε όσους τους εκστομίζουν και τους γράφουν.
  Επειδή οι προσπάθειες των προέδρων των ενώσεων θεσμικών και μη αρχίζουν σιγά σιγά να αποδίδουν, προτείνω να γίνει μια μεγαλειώδης συγκέντρωση ΟΛΩΝ των συναδέλφων εε και εα, έξω από το Μαξίμου για να ευχαριστήσουμε και να αποθεώσουμε τον ΗΡΩΑ Αντώνη Σαμαρά! Και φυσικά, να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον εργάτη των Ενόπλων Δυνάμεων, λεβέντη και λιγερόκορμο υπουργό μας, Πάνο Παναγιωτόπουλο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. 08:54 μ.μ Μέσω ΤΑΞΙΣ υπάρχουν όλα στα στοιχεία για όλους, ακίνητα, κτλ, συζύγου, κτλ για πλήρεις διασταυρώσεις των στοιχείων, …. Ε9 κτλ, κανείς δεν γλυτώνει, ψευδής υπεύθυνες δηλώσεις σε αυτή την περίπτωση σημαίνει, διαθεσιμότητες, αγαπητέ είναι ποινικό αδίκημα, άλλωστε μην ξεχνάτε μέχρι τέλος του έτους 15.000 άτομα από το δημόσιο θα πρέπει να απομακρυνθούν ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΗΔΕΥΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ 1-2-3-4-5.ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑ. ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟ 2014 ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΤΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμε 9.36 μμ, δε θέλω να σε χαρακτηρίσω ως ΚΟΙΝΟ συκοφάντη με όσα λές κατά του πρωθυπουργού μας Αντώνη Σαμαρά! Θλίβομαι, ως άνθρωπος, ως στρατιωτικός και ως βαθιά πατριώτης!
  Και σε ερωτώ, τι έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ; Χολέρα έχει; Και τι εννοεί "πίσω πόρτα"; Η φράση σου κρύβει καποιο σεξουαλικό υπονοούμενο για τον ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟ πρωθυπουργό μας;
  Αγαπητέ φίλε, έλα στην οδό της μετανοίας! Δες τι κοσμογονικές αλλαγές έρχονται! Μέχρι και ο Καρατζαφέρης αντελήφθη τον εσφαλμένο δρόμο και μετενόησε! Θέλω, ειλικρινά, να επανέλθεις στον ίσιο πατριωτικό δρόμο και να μην παρασύρεσαι από τις Σιερήνες του λαικισμού και των οπαδών της Σοιβιετίας! Και με 600 ευρώ, για το καλό της Πατρίδας, θα αντέξουμε! Εξάλλου, εμείς έχουμε μάθει να ζούμε και σε αντίσκηνα! Και με στερήσεις!
  Ο πρωθυπουργός μας, μαζί με τον Υπουργό μας και τον Α/ΓΕΕΘΑ μας, καταβάλλουνπροσπάθειες για το καλό όλων μας! Αντί να τους συγχαίρεις, τους απειλείς ότι δεν θα τους ξαναψηφίσεις; Άρα, μέχρι τώρα τους ψήφιζες και τώρα που για τις ανάγκες της σωτηρίας του εθνους σου έκοψαν 5 μισθούς, εσύ στρέφεις το βλέμμα σου στην κρυπτοκομμουνιστές; ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ! ΑΠό ψηλά το βλέμμα του Αβέρωφ μας παρακολουθεί! Τι κι αν κάποιοι τον αποκαλούσαν "Ροζαλία"; Σημαίνει ότι ήταν κι όλας; Ή για τον μακαριστό Χριστόδουλο, τον ένθερμο πατριώτη και μελετηρό κατά τη διάρκεια της αναιμάκτου επαναστάσεως; Τα ίδια δεν φημολογούσαν; ΑΙΣΧΟΣ! ΟΝΕΙΔΟΣ!
  Η πατρίς μας θέλει εκεί, έστω και με 600 ευρώ ή και με πολύ λιγότερα εάν απαιτηθεί! Είναι τιμή σου να ζεις με 600 ευρώ στην εσχατιά της Πατρίδας και όχι με 10.000 ευρώ στο Κολωνάκι και στα Ευρώπας!
  Επέστρεψε στην οδό της σωτηρίας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΑΝΤΩΝΗ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω από αυτά που γράφετε ένα είναι σίγουρο ότι και το 2014 πάλι βατράχια, νυκτερίδες και φίδια θα τρώμε !!!! για να βγάλουμε τους μήνες !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ψηφίστε Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η για να τους φάμε όλους ψητούς στα κάρβουνα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΜΗΝ ΦΑΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟ!!!!!
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ Χ.Α ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΔΟΥΛΑΡΑ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΜΗΝΟΣ, ΖΗΤΩ !!!! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΔΥΟ ΠΙΤΣΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ – ΜΠΕΙΚΟΝ – ΝΤΟΜΑΤΑ – ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Με τα οδοιπορικά που θα λαμβάνουν από του χρόνου τα στελέχη θα μπορούν κάθε μήνα να αγοράζουν 8 πίτες με γύρο απ’ όλα με τζατζίκι και κρεμμύδι και 3 coca cola 330 ml. Δεν έχετε παρά να κάνετε την πρόσθεση και βλέπετε το μηνιαίο ποσό που θα λαμβάνεται από τον κόκκινο Πάνο και από τον Α/ΓΕΕΘΑ !!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. 10:33 μ.μ άντε ρε ΣΥΡΙΖΑΚΙ,, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΑ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ....Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΥΠΟΒΛΕΙΘΕΙ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ!!!!

  ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ "ΑΡΧΙΔΙΑ"........

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΒΡΑΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΛΟΓΙΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ..

  ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ....

  ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ Ο ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΤΑΝΤΙΛΙΚΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΩΛΟΣΒΟΥΡΑ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ...

  ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΝΔ ΜΙΑ ΖΩΗ ..ΑΚΟΜΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΝΔ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Όλα αυτά είναι φιλοδωρήματα και όταν έρχεται η ώρα της σύνταξης δεν αναγνωρίζονται.
  Η οποιαδήποτε μάχη για να κατακτήσουμε κάτι θα πρέπει να επικεντρωθεί :

  Αναγνωρισμένα πτυχία - τίτλοι σπουδών (όχι μόνο στο Ελλαδιστάν αλλά και έξω).
  καθαροί μισθοί (χωρίς επιδόματα και άλλες αλχημείες - όλα ενσωματωμένα ως μισθός).
  Καθορισμός καθηκοντολογίου (εδώ γελάμε όλοι) και πληρωμή των έξτρα καθηκόντων όχι με φιλοδωρήματα, αλλά με τρόπο ώστε να μετρά και στη σύνταξη - εφάπαζ (και εδώ γελάμε) αφού έτσι και αλλιώς όλα πλέον φορολογούνται!!!!!!
  Αν και με βάση τη συνταγματική αρχή της ισότητας θα πρέπει και η τρίτη εξουσία η εκτελεστική να έχει αφορολόγητα όπως οι άλλες δύο (νομοθετική - δικαστικοί).
  Αλλά εμείς είμαστε οι μακάκες!!!!!!

  Κύριοι πλέον ΞΕΡΟΥΜΕ γι΄αυτό να ΤΡΕΜΕΤΕ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Κάποιοι κάνουν υπερωρίες για το συριζα :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Μια πίτσα τον μήνα θα είναι τα οδοιπορικά μηνός που θα δοθούν !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ... ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ- ΤΙΣ Μ.....ΚΙΕΣ ΤΗΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΟΡΦΩΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Η μεγαλύτερη απάτη των τελευταίων ετών ήταν να δίδονται επιδόματα που δεν προσμετρούσαν στη σύνταξη. Η απάτη συνεχίζεται αίσχος !!!!!!!!!!!!!!!!!! την ευθύνη φέρουν οι ανώτατοι αξιωματικοί που τα δέχονται όλα !!!!!!!!!! επιτέλους ας αντιδράσουν μια φορά και ας χάσουν ένα έτος παραμονή στις καρέκλες !!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Γιατί παρακαλώ να τιμωρηθεί η ΝΔ; Δεν είναι ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΗ απέναντι στις δεσμεύσεις της προς τον Ελληνικό Λαό; Μόλις έρθει η ανάπτυξη θα αποκατασταθούν οι αδικίες! Αν δεν έρθει η ανάπτυξη πώς να αποκατασατθούν οι αδικίες; Τι είναι οι αδικίες;
  Αλλά έτσι "σπρώχνετε" τον κόσμο στην αγκαλιά της ΧΑ! Εμείς, οι γνήσιοι Έλληνες, στηρίζουμε Αντώνη Σαμαρά! Γιατί είναι:
  1. ΣΥΝΕΠΗΣ
  2. ΕΝΤΙΜΟΣ
  3. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
  4. ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ
  5. ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ
  6. ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ
  7 ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΣ
  8. ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ
  9. ΓΟΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ
  10. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

  Εάν όλα αυτά δε σας αρκούν, τότε ψηφίστε ΧΑ και ότι άλλο θέλετε! Αλλά θα είναι άδικο να απολαύσουν άλλοι την Ανάπτυξη που με τόσο κόπο προετοιμάζει αυτή η κυβέρνηση! Με πρωτομάστορα τον πρωθυπουργό μας και εργάτες όλους τους υπουργούς μας, όπως ο Κωστής Χατζηδάκης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΜΕΛΑΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ...1 Ιουνίου 2013 - 11:39 μ.μ.
  ΕΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΣΑΣ.
  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ....."ΕΘΝΟΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ" ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.....

  ΜΠΑΪ ΜΠΑΪ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΙΤΣΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ανώνυμε 2 Ιουνίου 2013 - 4:36 π.μ.

  Εσύ δουλεύεις υποχρεωτικό ωράριο? Εσείς οι νεοφιλελευθεροι έχετε καταργήσει τις υπερωρίες!!!

  Γράφε δούλε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ανώνυμε 2 Ιουνίου 2013 - 12:29 μ.μ.

  ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΙΑΚΕΚΡΗΜΕΝΟΣ ΠΙΤΣΑΔΩΡΟΣ!!! ΛΙΓΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???

  ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ..ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ..ΤΟΝ ...ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ..ΟΠΩΣ
  ΚΑΣΙΚΛΑΝΙΑΡΗΣ
  ΚΑΡΑΤΖΦΥΡΕΡ
  LOVEΡΔΟΣ
  ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
  ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
  ΜΠΕΝΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ
  ΣΠΥΡΟΣ-ΜΠΟΜΠΟΥΚΙ-ΑΔΩΝΗΣ
  ΤΣΕΚΟΥΡΙΑΣ ΒΟΡΙΔΗΣ
  ΦΑΗΛΟΣ + ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟ)
  ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΕΩΣ..ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΟ...


  ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ "ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ....

  Υ.Γ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΝΩΣΕΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ-ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΛΕΝΕ "ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ".....ΤΟΣΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΣΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Παιδιά μην τσακώνεστε τα οδοιπορικά που σχεδιάζονται να δοθούν εάν εγκριθούν από υπουργείο οικονομικών και τρόικα από το 2014, θα είναι 20 έως 30 € μικτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΕ !!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΡΟΙΚΑΣ 15.000 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚ 2013, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ; ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΜΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ; ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. 2:14 μ.μ Ρε δώσμας την φακή για να φάνε τις επόμενες ημέρες και κράτα τα κάγκελα !!!! για την πάρτη σου !!!! Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΨΗΦΙΣΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ !!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΕΛΗ, ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΠΕΙΝΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΜΕ !!!! ΤΑ ΠΟΛΙΤΚΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. 2:14 μ.μ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ ,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Η ΕΙΔΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Μάλλον το όνομά σου είναι Χρυσή Αυγή! Λοιπόν, άκου κοριτσάκι μου! Όταν με το καλό και με τις ευλογίες της τρόικας μπείτε στην κυβέρνηση των υπολοίπων πατριωταράδων (γιατί τώρα τους στηρίζετε απ έξω) τότε θα δεις τι σφαλιάρα σβουριχτή θα φάτε κι εσείς! Πουλητάρια είστε! Μέρος του συστήματος!
  Δηλωσούλα για το ξεπούλημα κάνατε; Θα κάνετε; Γλυκιά μου Χρυσή (ή Αυγή; Πώς σε αποκαλούν;) το να στήνεστε στα 4 και να πουλάτε πατριδοκαπηλεία, είναι το εύκολο! Το δύσκολο είναι να αγωνιστείτε! Κι εσείς από αγώνες, το μόνο που ξέρετε είναι το ξύλο, όταν είστε πολλοί, ή η τρεχάλα όταν είστε απομονωμένοι! Κατάλαβες Χρυσή μου (ή Αυγή;);;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Είπα να μπω και είδα 3 να λαλούν και 2 να χορεύουν!!!
  Καληνύχτα σας κύριες και κύριοι και όνειρα γλυκά και απονήρευτα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ...ΦΑΚΗ....ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΚΛΑΝΙΑΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΞΕΡΟ-ΚΟΜΜΑΤΟΣ ..ΚΑΙΑΔΑ....ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ....ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ 3 ΜΕΛΗ ΟΤΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ "ΕΛΛΗΝΑΣ", ΤΕΣΤ DNA, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ "ΕΘΝΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΗΛΙΘΙΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ". ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ Η ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
  ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΗ..ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕΣ.

  Υ.Γ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΚΕΙ ΟΙ ΞΑΔΕΛΦΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΡΑΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΦΑΚΗ ΚΑΙ ΛΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ.

  ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ Η..ΦΑΚΗ ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΓΕΜΑΤΗ ΣΟΡΟΠΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΕΣ...

  ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ΟΣΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΗΤΗΜΑ ...ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ Χ.Α...ΚΑΙ ΤΑ 2 ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΝΟΣ. ΔΩΡΑΚΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑ......+..1 ΚΕΦΤΕΣ....ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ "ΠΑΤΡΙΔΟΛΑΓΝΕΙΑΣ".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Καλά ο άλλος είδε οδιπορικά και "μπήκε"...νομίζει οτι θα πάρει...οδιπορικά. Λίγο υπομονή και έρχονται και τα ...αναδρομικά...μαζί με το φως στο τούνελ!!!!!!

  Τελικά αυτό το φώς που..βλέπει (!!!!!) ο Σαμαράς στο τούνελ εδώ και 6 μήνες...είναι το πιο αργό φως στο σύμπαν....Ακόμα να φτάσει.....και ούτε πρόκειται!!!!! Απλά θα περιμένετε οδιπορικά και αποκατάσταση αδικιών........μεχρι τότε φάτε ενα "εμπόριο ελπίδας" γαρνιρισμένο με "πατριωτικές" αρλούμπες και χρυσαυγουλίτικα γκαρίσματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ανώνυμε 2 Ιουνίου 2013 - 7:27 μ.μ.

  Είναι γνωστή η σχέση της Χρυσαυγής με τα ΚΑΓΚΕΛΑ....εδω και 40 χρόνια....ειτε αυτά είναι ΦΥΛΑΚΗΣ είτε ΤΡΕΛΑΔΙΚΟΥ....Διαλέγεις και παίρνεις μερικοί εχουν διαλέξει και τα 2 για περισσότερη ποικιλία στη ζωή τους.....έχει και ΦΑΚΗ ρε ζήτουλα αλλά έχει σαπούνι για..απόλαυση. Βλέπεις εαν είσαι Χρυσαύγουλος σε όλα είσαι κερδισμένος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Αφιερωμένο στις ΚΑΘΑΡΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΙΤΣΕΣ....

  Απόσπασμα της..κατάθεσης, στο δικαστήριο για τη δίκη της υπεξαιρεσης χρημάτων απο το Δήμο Θεσ/νικης, του ΠΟΛΕΜΙΟΥ της ΔΙΦΘΟΡΑΣ βουλευτή-κουμπουροφόρου της Χ.Α Γρέγου

  "«Αισθάνομαι σαν... γκόμενα γι' αυτά που δεν είπα για τον Παναγιώτη». Τη φράση αυτή απηύθυνε στον γιο του Π. Σαξώνη ο Αντώνης Γρέγος, αποχωρώντας από το δικαστήριο στις 25 Οκτωβρίου, μετά την κατάθεση - παρωδία που έδωσε ως μάρτυρας, όπως τη χαρακτήρισε τότε ο συνήγορος του δημοτικού ταμία Ευθύμης Καυκόπουλος.

  «Ντράπηκε που αρνήθηκε ότι έπαιρνε δεύτερο μεροκάματο, δουλεύοντας ως μπράβος στα νυχτερινά μαγαζιά του κατηγορουμένου!», είπε στο δικαστήριο δηκτικά ο συνήγορος. Οι δικαστές είχαν επενδύσει πολλά στη μαρτυρία του βουλευτή, αλλά είδαν τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται. Η κατάθεση του Γρέγου ήταν μια αποθέωση του «δεν ξέρω», «δεν είδα», «δεν άκουσα», «δεν θυμάμαι», προκαλώντας την οργή του προέδρου του δικαστηρίου, ο οποίος τον επέπληξε τρεις φορές για τη συμπεριφορά του.

  «Είσαι εκπρόσωπος του ελληνικού Κοινοβουλίου. Ακούω το κόμμα σου να φωνάζει στη Βουλή κατά της διαφθοράς. Εδώ θα πολεμήσεις τη διαφθορά, όχι με φωνές», του είπε αγανακτισμένος.

  ολο το αρθρο για τα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ της Χ.Α

  http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113054536


  Το ΚΑΓΚΕΛΟ έρχεται....και χωρίς ΦΑΚΗ....λιγούρια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. 1:22 μ.μ. ρε τράβα στην Συγγρού,μωρή, το βράδυ, σου παει το κόμμα σου και η περιοχή τέλεια ,,,,,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…. ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ,,,,, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. 3 Ιουνίου 2013 - 4:29 μ.μ. ..Την ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ σου την έφαγες..προφανώς οχι απο το στόμα...κάνε και τη φακή κλίσμα και συνέχισε να κελαϊδας απο..ηδονή...χρυσαυγουλίτσα τσαχπίνα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΠΤΗΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ; ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ !!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. ΣΗΜΕΡΑ 23/12/2014
  ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ...ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ....ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ