Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Αλλαγές στις συντάξεις των στρατιωτικών ετοιμάζει η κυβέρνηση


Ο Χρήστος Σταϊκούρας απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, σχετικά με τις συντάξεις, οικογενειών των πεσόντων των Ενόπλων Δυνάμεων, ανέφερε ότι μέχρι την Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία θα κατατεθεί και το επίμαχο νομοσχέδιο στη Βουλή, θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία θα υπάρξουν αλλαγές και μια σειρά θετικών πρωτοβουλιών αναφορικά με το στελεχιακό δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικά τους αποστράτους.

«Αυτονόητη είναι... η αρωγή της πολιτείας στις οικογένειες των πεσόντων σε διατεταγμένη υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Και προς αυτή την κατεύθυνση εξετάζουμε το θέμα με διάθεση διόρθωσης των όποιων αδικιών» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σταϊκούρας.Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών μιλώντας στη δευτερολογία του στη Βουλή, εξήγησε ότι πλέον:

Εναρμονίζεται το δημόσιο και το καθεστώς που αφορά τους αποστράτους με τους άλλους ασφαλιστικούς φορείς αναφορικά με την περικοπή της σύνταξης για όσους συνταξιούχους του, αυτοαπασχολούνται. Έτσι, σε αυτές τις περιπτώσεις αναστέλλεται το ποσοστό της σύνταξης του στρατιωτικού που υπερβαίνει τα 60 ημερομίσθια του ανειδίκευτου εργάτη. Στις περιπτώσεις που οι συνταξιούχοι αυτοαπασχολούνται, περικόπτεται το ποσό της κύριας ή των κύριων συντάξεων που υπερβαίνει τα 60 ημερομίσθια του ανειδίκευτου εργάτη, δηλαδή τα 1.980 ευρώ, αντί της περικοπής του 70% του ποσού της σύνταξης που υπερέβαινε τα 30 ημερομίσθια, δηλαδή τα 990 ευρώ.
Μειώνεται το όριο ηλικίας που αφορά την αναστολή της καταβολής της σύνταξης των αυτοαπασχολούμενων συνταξιούχων στρατιωτικών κατά 6 έτη και ανέρχεται στο 47ο έτος της ηλικίας τους αντί του ισχύοντος 53ου. Ουσιαστικά θα μπορεί μετά τη συμπλήρωση των 47 ετών, ο απόστρατος που αυτοαπασχολείται να λαμβάνει το παραπάνω ποσό της σύνταξης, δηλαδή τα 60 ημερομίσθια. Ενώ υπάρχει και πρόβλεψη το όριο αυτό να είναι ακόμα χαμηλότερο από το 47ο έτος, στις περιπτώσεις συνταξιούχων που αποστρατεύτηκαν αυτεπάγγελτα χωρίς υπαίτιοτητα τους.
Λαμβάνεται μέριμνα, ώστε όσοι εξήλθαν της υπηρεσίας από την 1η Ιουλίου του 2011 και δεν είχαν λάβει την μισθολογική προαγωγή που ενδεχομένως δικαιούντο βάση των διατάξεων του νόμου 2838/2000, να την λαμβάνουν αναδρομικά και επανυπολογίζεται αντίστοιχα η σύνταξη τους.
Εξαιρούνται από τις πρόσφατες μειώσεις, οι ανάπηροι πολέμου, αξιωματικοί πολεμικής διαθεσιμότητας, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους.
Από τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών προωθείται η διαδικασία αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών του υπουργείου Άμυνας.

Ο Γιάννης Μιχελάκης από την πλευρά του υποστήριξε πως εξαιτίας της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα, «έχουν ληφθεί σκληρά και επώδυνα μέτρα πολλά εκ των οποίων είναι οφθαλμοφανώς άδικα». Και πρόσθεσε ότι «η δραματική περικοπή των συντάξεων που λαμβάνουν οι οικογένειες των πεσόντων των Ενόπλων Δυνάμεων σε διατεταγμένη υπηρεσία, ξεπερνά κάθε όριο σκληρότητας και αδικίας από την πλευρά της πολιτείας».(enimerwsi)

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΠΑΣΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΩ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΄΄ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ΄΄. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΔΕΣ. ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΜΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ - ΚΟΠΡΙΤΕΣ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ... ΟΥΣΤ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ 40% ΚΑΤΩ ΤΩΝ 55 ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΡΓΑΡΑ????

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΙΣΘΩΤΟΙ
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ)

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ ΕΧΟΥΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ .

ΔΙΚΑΙΟ ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΤΣΟΚΟΜΑ. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΙΥ ΜΑΣ.ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΝΕΛΗΔΕΣ ΤΕΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΕΡΧΕΣΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ ΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΜΕ ΛΟΦΙΟ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΚΑΒΟΙ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙΔΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΙΑΔΕΣ ------ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΙΣ ΣΑΜΑΡΙΑΝ ΦΙΛΜ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟ Ζ Α Π Ε Ι Ο .ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΔΩΝ ΣΑΜΑΡΙΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΩΡΑΙΩΤΑΤΗ ΠΙΤΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕ ΓΙΑ .ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ Υ Ρ Ι Ζ Α

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ..............ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ,ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ 2014,ΑΝ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ............

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ΜΕ 34,4 ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 35 ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 55 ΕΤΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ.ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ???ΠΕΡΝΑΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΩΦΕΛΟΥΝ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΥΣ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΙ 51 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΔΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΕΙΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 55 ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 40%????????????????
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ 500 ΣΑΣΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΙΟΙ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΤΛ? ΕΜΕΙΣ ΟΙ 5-6 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΟΠΑΙΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ.΄ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΘΑΧΕΙΣ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΛΗΤΟΜΠΕΓΛΙΤΗ! ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΚΟΥΣ ΤΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ!
ΤΑΞΧΟΣ ΜΕ 34

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ 'Η ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜ- ΜΟΡΙΩΝ ΚΟΥΤΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΠΑ- ΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΙ Θ'ΑΛΛΑΞΕΙ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟ ΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑ ΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;ΠΑΘΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ;ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΦ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ 360 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΦ ΑΠΑΞ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Ενα απο τεχνάσματα της ανυπαρκτης "κυβερνησης" του ΚΑΤΩΒΡΑΚΙΑ, προκειμένου να αποκαταστήσει τις παραδοσιακές σχέσεις του αποκόμματος της Δεξιας με τους στρατιωτικούς "εθνοπατριώτες" ειναι και αυτό το ΦΡΟΥΤΟ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΓΚΡΟΥΕΖΑΣ....ΔΑΣΤΑΥΡΙΔΗΣ....Ο ..ΛΑΡΙΣΙΝΟΣ.
ΛΑΓΟΣ το κομματόσκυλο σε αποστολή προβοκάτσιας. Δημοσίευσε σκοπιμα απαντητικη επιστολή κατα των διαμαρτυρόμενων δηθεν "μη δεδομενων" τοπικων δραστηριων αποστρατων με σκοπό να προκληθεί "θορυβος" για τη θέση της ΝΔΟΥΛΑΡΑΣ για το θεμα των απόστρατων. Διορισμένος χωρίς το λεγόμενο πολιτικό κόστος δηλαδή την ψηφοθηρία στην οποία τοσο το Μάϊο οσο και τον Ιούνιο οι τοπικοί απόσταρτοι ..δραστηριοποιήθηκαν προβάλλοντας τις δηθεν "αποκαταστάσεις αδικιων", λειτούργησε ωα εφαλτήριο για το "κλείσημο του ματιού" εκ μερους της επίσημης ΝΔ στους απόστρατους μεσω του ΓΚΟΥΦΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ο οποίος ...."ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ" τον ΓΚΡΟΥΕΖΑ....ΔΑΣΤΑΥΡΙΔΗ και οι ΤΡΟΜΠΕΣ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ και αρχισαν σαν τελαληδες να γνωστοποιούν τη "σωφρονιστικ"ή διαθεση της ΝΔΟΥΛΑΡΑΣ κατα του τυραρχου ΔΑΣΤΑΥΡΙΔΗ. Στα λόγια πάντα...
Αρα χωρίς καμία απολύτως ουσιαστική ενεργεια αποκατέστησε τις σχέσεις της η ΝΔ με τους γραφικούς "εθνοπατριωτες" δεξιους απόστρατους.

Αυτές οι τακτικές ειναι ξεπερασμένες ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ "πιάνουν" και...ΕΠΙΑΣΑΝ....αλλά πως μπορεί ενας ΓΚΑΒΟΣ να κλείνει το ματι?

ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΩΒΡΑΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΠΙΤΣΑΔΩΡΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΗ.....ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΟΥΣ "ΕΘΝΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ".

ΤΟΣΟ "ΜΗ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ" ...ΑΠΛΑ ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ

ΣΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΕΓΛΙΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΑΓΡΟΤΗ,ΠΟΣΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΔΙΝΕΙΣ????????ΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ??????????ΔΙΝΕΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΦΑΠΑΞ???????????ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

OTI KAI NA KANOYN TA @ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή προσβλητικά ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο ψευδώνυμο ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.