Αρχική » , , » Τελετή παράδοσης - παραλαβής στην 50η Μ/Κ Ταξιαρχία Πεζικού «ΣΟΥΦΛΙ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελετή παράδοσης - παραλαβής στην 50η Μ/Κ Ταξιαρχία Πεζικού «ΣΟΥΦΛΙ» (ΒΙΝΤΕΟ)

01.04.2013: Στον ταξίαρχο Θεόδωρο Τοπούζη, παρέδωσε την διοίκηση της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΑΨΟΣ», ο ταξίαρχος, Παναγιώτης Φαραντάτος. Στο στρατόπεδο «Μηλιδώνη» στο Σουφλί, όπου και έγινε η τελετή παράδοσης - παραλαβής, παραβρέθηκαν οι στρατιωτικές, θρησκευτικές και πολιτικές αρχές της περιοχής. Δείτε το σχετικό βίντεο από το thrakinet.tv:

2 σχόλια:

  1. Είχα τη χαρά και την τιμή να γνωρίσω τον κο Φαραντάτο προσωπικά. Ήταν ένας ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΨΟΓΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ.Κρίμα που έφυγε...Είθε ο νέος Διοικητής να του μοιάσει και γιατί όχι να τον ξεπεράσει... Καλή επιτυχία και στους δυό σας στα νέα σας καθήκοντα...Κε Φαραντάτο ήταν μεγάλη μου τιμή ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ