Αρχική » , , » ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος απένειμε Πολεμική Σημαία στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής, στο Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΤΑ Ά» στο Βύρωνα. Η Πολεμική Σημαία ανήκε στο 72 Σύνταγμα Πεζικού, το οποίο είχε αρχικά συγκροτηθεί το 1940 και συμμετείχε υπό την VI ΜΠ στον Ελληνοϊταλικό και Ελληνογερμανικό πόλεμο. 13 Αξιωματικοί και 144 Οπλίτες του Συντάγματος έπεσαν για την Πατρίδα. Το 72 ΣΠ είχε έδρα το Κιλκίς όταν και διαλύθηκε οριστικά το 2002. Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(geetha.mil.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ