Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος απένειμε Πολεμική Σημαία στη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ), σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής, στο Στρατόπεδο «ΣΑΚΕΤΤΑ Ά» στο Βύρωνα. Η Πολεμική Σημαία ανήκε στο 72 Σύνταγμα Πεζικού, το οποίο είχε αρχικά συγκροτηθεί το 1940 και συμμετείχε υπό την VI ΜΠ στον Ελληνοϊταλικό και Ελληνογερμανικό πόλεμο. 13 Αξιωματικοί και 144 Οπλίτες του Συντάγματος έπεσαν για την Πατρίδα. Το 72 ΣΠ είχε έδρα το Κιλκίς όταν και διαλύθηκε οριστικά το 2002. Κάντε κλικ στις παρακάτω φωτό για μεγένθυση:
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ
(geetha.mil.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή προσβλητικά ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο ψευδώνυμο ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.