Αρχική » , » ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξέσπασε «πόλεμος» για την Διακλαδική Λέσχη Ενόπλων Δυνάμεων

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξέσπασε «πόλεμος» για την Διακλαδική Λέσχη Ενόπλων Δυνάμεων


Με ανακοίνωση της η Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ (ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ) καλεί την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου όπως άρει την απόφασή της σχετικά με τη Διακλαδική Λέσχη Πρέβεζας η οποία σύμφωνα με... τους ίδιους θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους εν ενεργεία Στρατιωτικούς και στις οικογένειές τους καθώς και στους αποστράτους.

Όπως φαίνεται οι στρατιωτικοί της Πρέβεζας δεν πρόκειται να καταθέσουν εύκολα τα όπλα και θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να μην πραγματοποιηθεί η «έξωση» τους από το επί πολλά έτη σπίτι τους...

Το θέμα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς  όλοι περιμένουν την αντίδραση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης το οποίο πριν ενάμιση μήνα αποφάσισε την επαναλειτουργία της πρώην Λέσχης Αξιωματικών ως Διακλαδική Λέσχη Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Περιμένοντας λοιπόν τον νικητή από τον πόλεμο ασυνεννοησίας των δύο Υπουργείων!!!

(mypreveza.gr)

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με εξώδικο ζητά η Κτηματική Υπηρεσία την παράδοση της Διακλαδικής Λέσχης Ενόπλων Δυνάμεων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ