Αρχική » , , , » Οι εισακτέοι στη Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας (Προσοχή! Ποιοι θα μπουν φέτος)

Οι εισακτέοι στη Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας (Προσοχή! Ποιοι θα μπουν φέτος)


ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ Προστασίας του Πολίτη και Άμυνας θα καθορίζουν στο εξής τον αριθμό των εισακτέων κάθε χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες τους, αφού οι απόφοιτοι των Στρατιωτικών και Αστυνομικών Σχολών προσλαμβάνονται αυτομάτως μετά... την αποφοίτηση τους. Τη σχετική νομοθετική ρύθμιση προωθεί το υπ. Παιδείας και, εκτός απροόπτου, θα τεθεί σε εφαρμογή από το φέτος. Όσον αφορά τις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και την Πυροσβεστική Ακαδημία, για τις οποίες έχει ανακοινωθεί ότι δεν θα δεχτούν εισακτέους το 2013-2014 και το 2014-2015, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια εξαίρεση εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχει ανάγκη προσλήψεων.

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές κατά τις δύο επόμενες χρονιές θα δεχτούν νέους σπουδαστές, οι οποίοι όμως θα προέρχονται από όσους ήδη υπηρετούν στον Στρατό ή στην Αστυνομία και επιθυμούν να ανελιχθούν σε υψηλότερη βαθμίδα. Η επιλογή των εισακτέων θα πραγματοποιηθεί με εσωτερικούς διαγωνισμούς που θα διεξάγει κάθε σχολή ξεχωριστά. Στόχος είναι να μην επηρεαστεί η υπηρεσιακή εξέλιξη στρατιωτικών και αστυνομικών, ενώ δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα και όσοι εισήχθησαν στις σχολές μέσω πανελλαδικών εξετάσεων κατά τα προηγούμενα έτη.

Φέτος, πάντως, αναμένεται να δημιουργηθούν και οι νέες κατηγορίες στο μηχανογραφικό δελτίο των υποψηφίων, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μόνο Στρατιωτικές ή Αστυνομικές Σχολές. Όσοι υποψήφιοι επιλέξουν αυτές τις κατηγορίες πιθανότατα δεν θα έχουν δικαίωμα να επιλέξουν και άλλα Επιστημονικά Πεδία.

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 09/01/2013 – ΕΥΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ)

1 σχόλια:

  1. Τι εννοει με το ΄΄Η επιλογή των εισακτέων θα πραγματοποιηθεί με εσωτερικούς διαγωνισμούς που θα διεξάγει κάθε σχολή ξεχωριστά΄΄???? Δηλαδη πανελληνιες ή αλλης μορφη εξατασεων....Να ξερουμε να μην πληρωνουμε αδικα λεφτα σε φροντιστηρια για την προετοιμασια μας για πανελληνιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ