Αρχική » , , , , , » Δεκτή τροπολογία για την εισαγωγή ιδιωτών στις αστυνομικές σχολές κατά το σχολικό έτος 2012-2013 (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ/ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ)

Δεκτή τροπολογία για την εισαγωγή ιδιωτών στις αστυνομικές σχολές κατά το σχολικό έτος 2012-2013 (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ/ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ)


Τροπολογία στο σχέδιο νόμου του Υπ. Παιδείας κατέθεσε ο Δ. Κυριαζίδης

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αρβανιτόπουλος έκανε σήμερα το μεσημέρι δεκτή την τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής Δράμας Ν.Δ. κ. Δημήτριος Κυριαζίδης και που στήριξαν άλλοι 34 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με το πρόβλημα της μη εισαγωγής ιδιωτών υποψηφίων σπουδαστών στις αστυνομικές σχολές. Ειδικότερα,... ο Υπουργός Παιδείας από το Βήμα της Βουλής δήλωσε ότι αποδέχεται την υπ’ αριθμ. κατάθεσης 170/78/11-1-2013 τροπολογία ως έχει, η οποία και θα ψηφιστεί σήμερα από την Βουλή. Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην τροπολογία.

«Κατά το σχολικό έτος 2012-2013 οι εξετάσεις εισαγωγής ιδιωτών στη Σχολή Αστυφυλάκων και στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στις οικείες σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016». Με την εν λόγω νομοθετική ρύθμιση επιλύεται δια νόμου το πρόβλημα που προκάλεσε η ένεκα των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας έκδοση της υπ’ αριθμ. ΕΜ/2/125/2012 Κοινής Υπουργικής Απόφασης, δυνάμει της οποίας δεν θα εισάγονταν για δύο συνεχόμενες ακαδημαϊκές περιόδους ιδιώτες και ως εκ τούτου οι υποψήφιοι μαθητές της Γ’ Λυκείου του τρέχοντος σχολικού έτους δεν θα μπορούσαν να δηλώσουν τις αστυνομικές σχολές και να πετύχουν την εισαγωγή τους σε αυτές, αν και είχαν ήδη δηλώσει τα σχετικά μαθήματα και προετοιμάζονταν εντατικά για τις Πανελλήνιες. Με την παρέμβαση αυτή αποκαταστάθηκε στο μέτρο του εφικτού ένα πρόβλημα που είχε δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στους υποψηφίους μαθητές του Λυκείου και τις οικογένειές τους.

Από το Γραφείο Τύπου

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ/ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ:
(policenet.gr)

3 σχόλια:

  1. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ Ο ΚοςΑΡΒΑΝΙΤΟ ΠΟΥΛΟΣ.ΔΩΣΤΕ Σ'ΕΝΑΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑ ΚΟΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ"ΦΑΡΜΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ(ΒΟΥΛΗΣ)"ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΤΕΚΕΙ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑ ΤΟΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟ 2013 ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΤΟ 2015.ΤΟ 2015 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ 2015 ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙ- ΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ;ΚεΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑ ΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΦΕΛΗ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ.ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΣΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΑΝΟΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτοί που θα δηλώσουν και περάσουν τι θα κάνουν μέχρι τότε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ.Ο ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 7000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ