Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ


Από τις μειώσεις του βασικού μισθού και των επιδομάτων ενδεχομένως να επηρεαστεί και το ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟ ΕΦΑΠΑΞ αν θα υπολογίζεται με τα νέα μειωμένα επιδόματα. Μέσα από μια μελέτη που έγινε με βάση διοικητικούς και μισθολογικούς βαθμούς φαίνεται πιθανόν πως μπορεί να επηρεαστεί το ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑ.

Όπως διαβάζουμε... στη σελίδα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (πατήστε εδώ για να διαβάσετε)

Το εφάπαξ βοήθημα ισούται με το άθροισμα του βασικού μισθού, του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας, του επιδόματος εξομάλυνσης μισθολογικών διαφορών (το μέγιστο ποσό που έλαβε ως εν ενεργεία ο μέτοχος), του επιδόματος ειδικής απασχόλησης, και ποσού 176 € για στρατιωτικούς μέχρι και τον διοικητικό βαθμό του Σχη και του επιδόματος θέσης υψηλής ευθύνης για στρατιωτικούς μέχρι από τον διοικητικό βαθμό του Ταξιάρχου και άνω που έλαβε ο μέτοχος την ημέρα εξόδου του πολλαπλασιαζόμενου επί των αριθμό των ετών συμμετοχής του στο Ταμείο.

Όπως παρατηρούμε τίθεται ένα θέμα στο Διοικητικό βαθμό Ταξιάρχου που αντί για τα 176 ΕΥΡΩ που λαμβάνουν μέχρι ΣΧΗ αντικαθίσταται από το Επίδομα θέσης υψηλής ευθύνης και το οποίο αν ισχύσουν οι νέες μειώσεις θα ανέρχεται πια στο ποσό των 133 ευρώ. Βέβαια το ίδιο θα συμβαίνει και στα έξοδα μετάθεσης ή αποστρατείας καθώς και εκεί υπολογίζεται κατ’ αντιστοιχία με τον ίδιο τρόπο. Ας δούμε ενδεικτικά μερικά παραδείγματα το πως μπορεί να επηρεαστεί το ΕΦΑΠΑΞ. Δηλαδή πόσο είναι το Δικαιούμενο ΕΦΑΠΑΞ σήμερα και πως ενδεχομένως να γίνει αν ισχύσουν στον υπολογισμό οι νεες μειώσεις. (ΠΟΣΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ) (κάντε κλικ)

(espeth.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή προσβλητικά ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο ψευδώνυμο ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.