Αρχική » , » Η συνέπεια του ... εγγύηση ... για την επιτυχία του!

Η συνέπεια του ... εγγύηση ... για την επιτυχία του!


Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός (e-mail: prevejohn@yahoo.gr)

Η είδηση …

«Δεν έχουμε περιθώριο να μην πετύχουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας: «αν η κυβέρνηση δεν επιτύχει τότε φοβάμαι ότι ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος για την χώρα και την κοινωνία».

Ο σχολιασμός …

Θα μπορούσαμε να... πούμε μη χειρότερα ή να γελάσουμε αλλά δυστυχώς προκαλεί θλίψη η δήλωση του κ. Κουβέλη ο οποίος φορώντας την «Κάπα» του αριστερού πολιτευτή ξεγέλασε κάποιους αφελείς συμπολίτες μας οι οποίοι πίστεψαν τα προεκλογικά του ψέματα. Ο κύριος λοιπόν αυτός όχι μόνο συνεργάζεται με τους υπαίτιους της σύγχρονης Ελληνικής τραγωδίας αλλά σιγά σιγά γίνεται σαν τα μούτρα τους δηλ. μεταμορφώνεται και αυτός σε «λεκτικό» εκβιαστή του λαού! Τελικά σε αυτή την χώρα έχουμε πληθώρα «σωτήρων» και παντελή έλλειψη … «ενόχων»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ