Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Έχω άλλα κριτήρια και ποιότητα, στις «ευαισθησίες» μου για το Έθνος και την Πατρίδα


«Μετάγγιση» εθνικής περηφάνιας σαν την χθεσινή (15.02 2012) του κ. Προέδρου, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να «προσλάβει»

Ποιος είναι αυτός ο Schaeuble; Ρωτάτε, -ρητορικά- κε Πρόεδρε.

Μα ο Υπουργός Οικονομικών μιας από τις χώρες που... «παρακαλάμε» να μας δώσουν δανεικά κε Πρόεδρε.

Όλοι λοιπόν στο «λαϊκό» παιγνίδι του αντιευρωπαϊσμού;

Πετάμε την «μπάλα» έξω -στην Ευρώπη- για να μην βλέπουμε -εμείς ο λαός- τι γίνεται στο δικό μας το «γήπεδο», την Ελλάδα.

Στο κάτω-κάτω της γραφής δεν συμμετείχατε και εσείς σε κυβερνήσεις, που έχουν, -ιστορικά- σημαντικότατη ευθύνη για το τεράστιο χρέος, που κατέστησε την Ελλάδα αφερέγγυο;

Στην ζωή μου είχα μάθει να μην δανείζομαι πέραν της «πιστοληπτικής μου δυνατότητας», αλλά εσείς οι πολιτικοί, μας κάνατε όλους χρεοφειλέτες και μπαταξήδες, ακόμα και τα εγγόνια μας, ακόμα και τα αγέννητα Ελληνόπουλα!

Αν όντως θέλετε να προσφέρετε υπηρεσία στη Χώρα, το Έθνος και τους πολίτες, βγείτε ανοιχτά και ως άλλος Χαρίλαος Τρικούπης, αναρωτηθείτε και ρωτήστε....

«Τις πταίει.... για την λοιδορία της Ελλάδας στην Ευρώπη»;

Καλέστε, σήμερα, τώρα τα ΜΜΕ στο προεδρικό μέγαρο και κάντε απλή αλλά σημαντική Δήλωση-Πρόσκληση:

«ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ.

Η ΦΟΡΟΚΛΟΠΗ, Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ, -ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΙΟ ΑΤΙΜΩΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ.

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ, ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.»


Απευθυνθείτε ύστερα, στην «Σοσιαλιστική» Κυβέρνηση και Προκαλέστε ΤΗΝ, Να Θεσπίσει Άμεσα, Αυστηρό, Δίκαιο και Αποτελεσματικό Νομικό Πλαίσιο για τα Εγκλήματα της Φοροκλοπής και Εισφοροκλοπής.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή προσβλητικά ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο ψευδώνυμο ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.