Αρχική » , , » ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ.

ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ.


Αγωνιούν οι δικαιούχοι του ΜΤΣ καθώς δεν γνωρίζουν πότε θα τους καταβληθεί το μέρισμα που έπρεπε να τους είχε δοθεί πριν από έναν μήνα περίπου. Η διοίκηση του ΜΤΣ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση χρημάτων. Μαθαίνουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα έγινε... σύσκεψη για το θέμα αυτό. Είχε κληθεί στο κτίριο του ΜΤΣ και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος προκειμένου να υπάρξει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επίλυσης του προβλήματος.

Ο υφυπουργός υποστήριξε πως υπάρχει η πολιτική βούληση να ρυθμιστούν τα χρέη του ΜΤΣ ώστε να απελευθερωθούν κάποια κονδύλια και να καταβληθεί το μέρισμα. Στις πιεστικές ερωτήσεις για το πότε θα γίνει αυτό, ο κ. Σπηλιόπουλος απάντησε πως εκτιμά ότι μέχρι τέλος του μήνα θα έχει λυθεί το πρόβλημα.

(ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ 21/02/2012 – Γ. ΚΟΚ. - forapartida-forapartida.blogspot.com)

Υ.Γ.: Όπως μας ενημέρωσε η ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, στην ιστοσελίδα της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (ΠΟΣ) γράφεται:

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών, αναμένεται καταβολή του μερίσματος μέχρι τις αρχές του μηνός Μαρτίου. Το μέρισμα θα είναι χωρίς περεταίρω περικοπή, θα αφορά τον Ιανουάριο 2012 και εκτιμάται ότι η καταβολή θα επανέλθει στο προηγούμενο καθεστώς, δηλαδή θα προκαταβάλλεται. Επίσης προωθήθηκε για ψήφιση η ρύθμιση του χρέους προς το Υπ. Οικονομικών σε βάθος 15ετίας, με έναρξη το 2013.

7 σχόλια:

 1. Από onalert.gr (http://tinyurl.com/7mcxw9a): «Κουρεύει» 137 εκ. ευρώ χρέους στο ΜΤΣ ο Αβραμόπουλος. Το πάνε για επικουρικό;

  «Σβήνει» έλλειμμα 137.000.000 ευρώ, υποστηρίζει με ανακοίνωσή του ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος. Εξηγήσεις για το πως θα γίνει το «σβήσιμο» δεν έχουν δοθεί και οι «υποψιασμένοι» απόστρατοι κάνουν λόγο για ενεργοποίηση του σχεδίου μετατροπής των Μετοχικών Ταμείων σε επικουρικά, κάτι που δεν το έχουν δεχτεί.

  Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το ΥΕΘΑ αναφέρεται:
  «Με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών κατατίθεται άμεσα προς ψήφιση, διάταξη που διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού.
  Με τη διάταξη αυτή επιλύεται εκκρεμότητα μιας ολόκληρης δεκαετίας και εξαλείφεται έλλειμμα ποσού ύψους 137.000.000 ευρώ.
  Μέσα από την εξυγίανση του Ταμείου κατοχυρώνεται η απρόσκοπτη καταβολή των μερισμάτων στους μετόχους του και θωρακίζεται το μέλλον του Ταμείου, που αποτελεί βασική προτεραιότητα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ, ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΡΟΥ, ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ !!!!
  ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 'Αγαπητοί συνάδελφοι του Σ.Ξ. είδατε ότι όταν υπάρχει η απαραίτητη ηρεμία και η από κοινού προσπάθεια για την εξυγίανση και διάσωση του Μ.Τ.Σ. (και επομένως και του ΕΚΟΕΜΣ και του ΒΟΕΑ) και η εγκατάλειψη της προσπάθειας για "απαλλοτρίωση" των περιουσιακών δικαιωμάτων των μετοχο-μερισματούχων αστυνομικών, μπορεί να λυθούν τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ προς όφελος ΟΛΩΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΓΕΣΙΑ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΤΙ ΒΑΨΑΜΕ ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΟΥΡΑ ΒΙΒΡ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.......!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ...!ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ???????????
  ΤΑΞΧΟΣ ΤΣΟΛΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 1300 ε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ22 Φεβ 2012, 11:57:00 π.μ.

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ .
  Η ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ Κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΕΛΙΞΗ .ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
  .ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΕ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΞAΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ Μ.Τ.Σ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΩΣ Υ.Ε.Θ.Α ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ Μ.Τ.Σ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΕΘΑ ΔΕΧΤΗΚΕ-ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΤΗ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ''ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ '' ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ....
  ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΦΡΑΓΓΟΦΑΓΟ Κ. ΜΠΕΓΛΙΤΗ. ΤΙ ΕΣΩΨΥΧΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ? ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΕΘΑ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ......ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.......΄΄ΕΚΑΣΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΒΑΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ,ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΕΡΓΑ ΤΟΥ..
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ.... ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Μ.Τ.Σ. ΚΟΙΝΗ ΓΑΡ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ.....

  ΧΡΗΣΤΟΣ Β. ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ
  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ε.Α

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πετσέτες στον δουλευταρα κ. Απόλυτο Τίποτα, να σκουπίσει τον ΤΙΜΙΟ ιδρώτα του!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Επίσης πρέπει να προωθηθεί αμέσως ρύθμιση για την εκπροσώπηση των Αστυνομικών στο Δ.Σ. του Μ.Τ.Σ. με την τροποποίηση και διεύρυνση της σύνθεσής του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ