Αρχική » » Απαντήσεις μέσω e-mail για στρατολογικά θέματα

Απαντήσεις μέσω e-mail για στρατολογικά θέματα


ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ μέσω e-mail για οποιοδήποτε θέμα στρατολογικής φύσεως μπορεί πλέον να λαμβάνει ο κάθε στρατεύσιμος.

Μετά την... αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Στρατολογίας του ΓΕΕΘΑ, παρέχεται επίσης η δυνατότητα με την πληκτρολόγηση και μόνο του γνωστού ΑΣΜ ο ενδιαφερόμενος να ενημερώνεται για αναβολές, κατάταξη, κατανομή, δικαιολογητικά και πιστοποιητικά που απαιτούνται για κάθε είδους πράξη. Μέσω της ιστοσελίδας (stratologia.gr) παρέχονται επιπλέον τα στοιχεία (τηλέφωνα, διευθύνσεις κ.ά.) των 18 πλέον στρατολογικών υπηρεσιών της χώρας, στις οποίες θα μπορούν να απευθύνονται όλοι οι στρατεύσιμοι για να λαμβάνουν πληροφορίες στρατολογικού ενδιαφέροντος. Με την αποστολή e-mail ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να θέτει οποιαδήποτε ερώτηση και να λαμβάνει με τον ίδιο τρόπο απάντηση σε σύντομο χρόνο, αντί να περιμένει σε ουρές και να ταλαιπωρείται με μετακινήσεις στις στρατολογικές υπηρεσίες.

Θα μπορεί, δε, να υποβάλλει ηλεκτρονικά αίτηση για έκδοση πιστοποιητικού στρατολογικής κατάστασης και να επιλέγει τον τρόπο παραλαβής του (ταχυδρομικά, ΚΕΠ, Στρατολογική Υπηρεσία).

(Ε.Τ. 24/11/2011 – ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΡΑΣ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ