Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Απαντήσεις μέσω e-mail για στρατολογικά θέματα


ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ μέσω e-mail για οποιοδήποτε θέμα στρατολογικής φύσεως μπορεί πλέον να λαμβάνει ο κάθε στρατεύσιμος.

Μετά την... αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Στρατολογίας του ΓΕΕΘΑ, παρέχεται επίσης η δυνατότητα με την πληκτρολόγηση και μόνο του γνωστού ΑΣΜ ο ενδιαφερόμενος να ενημερώνεται για αναβολές, κατάταξη, κατανομή, δικαιολογητικά και πιστοποιητικά που απαιτούνται για κάθε είδους πράξη. Μέσω της ιστοσελίδας (stratologia.gr) παρέχονται επιπλέον τα στοιχεία (τηλέφωνα, διευθύνσεις κ.ά.) των 18 πλέον στρατολογικών υπηρεσιών της χώρας, στις οποίες θα μπορούν να απευθύνονται όλοι οι στρατεύσιμοι για να λαμβάνουν πληροφορίες στρατολογικού ενδιαφέροντος. Με την αποστολή e-mail ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να θέτει οποιαδήποτε ερώτηση και να λαμβάνει με τον ίδιο τρόπο απάντηση σε σύντομο χρόνο, αντί να περιμένει σε ουρές και να ταλαιπωρείται με μετακινήσεις στις στρατολογικές υπηρεσίες.

Θα μπορεί, δε, να υποβάλλει ηλεκτρονικά αίτηση για έκδοση πιστοποιητικού στρατολογικής κατάστασης και να επιλέγει τον τρόπο παραλαβής του (ταχυδρομικά, ΚΕΠ, Στρατολογική Υπηρεσία).

(Ε.Τ. 24/11/2011 – ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΡΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή προσβλητικά ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο ψευδώνυμο ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.