Αρχική » » ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ


Εάν πρόκειται να συμβούν τα όσα παρακάτω καταγγέλλονται πότε θα ενημερωθεί το προσωπικό; Τι λένε οι καθ' ύλην αρμόδιοι για την ενημέρωση των στελεχών κοι, κοι Αρχηγοί των ΓΕ;

Χάνεται ένας μισθός το 2010;;;....

«Μας ενημέρωσαν στην ΠΑ ότι αυτόν τον μήνα ο μισθός θα καταβληθεί όχι στις 23 του μήνα αλλά στις 3 Σεπτέμβρη, δηλαδή με καθυστέρηση 10 ημερών.

Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και το μήνα Οκτώβριο όπου θα πληρωθούμε στις 13 και το Νοέμβρη στις 23. (3x10=30)

Με αυτό τον τρόπο θα πάψουν να μας πληρώνουν προκαταβολικά και πλέον θα πληρωνόμαστε για το μήνα που εργαστήκαμε.

Εδώ τίθενται τα εξής ερωτήματα:

1. Ο κόσμος που ανταποκρίνεται οριακά κάθε μήνα στις οικονομικές του υποχρεώσεις πώς θα είναι συνεπείς το εν λόγω διάστημα;

2. Οι λογιστικές αλχημείες θα σώσουν την οικονομία; Γιατί ενώ τα χρήματα θα είναι τα ίδια, η κυβέρνηση θα εμφανίσει στο τέλος του έτους μικρότερη δαπάνη καθώς στις 31 Δεκέμβρη του έτους δε θα καταβάλει τη μισθοδοσία του Ιανουαρίου του επόμενου χρόνου.

Οι αλλαγές στη μισθοδοσία έχουν σχέση με την οργάνωση της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής στο δημόσιο που πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το Νοέμβριο. Η συνέχεια της απογραφής είναι η οργάνωση καταβολής των μισθοδοσιών του δημοσίου άρα και των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας από μία Αρχή και όχι από το εκάστοτε Υπουργείο με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς σαν επακόλουθο (ενιαίο μισθολόγιο, κατάργηση επιδομάτων, εξίσωση με όλους τους ΔΥ, κτλ).»

(Πηγή)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23 ΙΑΝ. 2010

 
Copyright © 2016. ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ Published by ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ