Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ


Εάν πρόκειται να συμβούν τα όσα παρακάτω καταγγέλλονται πότε θα ενημερωθεί το προσωπικό; Τι λένε οι καθ' ύλην αρμόδιοι για την ενημέρωση των στελεχών κοι, κοι Αρχηγοί των ΓΕ;

Χάνεται ένας μισθός το 2010;;;....

«Μας ενημέρωσαν στην ΠΑ ότι αυτόν τον μήνα ο μισθός θα καταβληθεί όχι στις 23 του μήνα αλλά στις 3 Σεπτέμβρη, δηλαδή με καθυστέρηση 10 ημερών.

Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και το μήνα Οκτώβριο όπου θα πληρωθούμε στις 13 και το Νοέμβρη στις 23. (3x10=30)

Με αυτό τον τρόπο θα πάψουν να μας πληρώνουν προκαταβολικά και πλέον θα πληρωνόμαστε για το μήνα που εργαστήκαμε.

Εδώ τίθενται τα εξής ερωτήματα:

1. Ο κόσμος που ανταποκρίνεται οριακά κάθε μήνα στις οικονομικές του υποχρεώσεις πώς θα είναι συνεπείς το εν λόγω διάστημα;

2. Οι λογιστικές αλχημείες θα σώσουν την οικονομία; Γιατί ενώ τα χρήματα θα είναι τα ίδια, η κυβέρνηση θα εμφανίσει στο τέλος του έτους μικρότερη δαπάνη καθώς στις 31 Δεκέμβρη του έτους δε θα καταβάλει τη μισθοδοσία του Ιανουαρίου του επόμενου χρόνου.

Οι αλλαγές στη μισθοδοσία έχουν σχέση με την οργάνωση της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής στο δημόσιο που πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το Νοέμβριο. Η συνέχεια της απογραφής είναι η οργάνωση καταβολής των μισθοδοσιών του δημοσίου άρα και των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας από μία Αρχή και όχι από το εκάστοτε Υπουργείο με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς σαν επακόλουθο (ενιαίο μισθολόγιο, κατάργηση επιδομάτων, εξίσωση με όλους τους ΔΥ, κτλ).»

(Πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή προσβλητικά ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε
Παρά το ότι ακόμα και τα ανώνυμα σχόλια είναι επιτρεπτά (αρκεί να μην παραβαίνουν τους παραπάνω κανόνες) καλό θα ήταν να σχολιάζετε με κάποιο ψευδώνυμο ώστε να υπάρχει πιο προσωπική συζήτηση.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Γράφοντας σχόλιο σημαίνει την κατανόηση και την αποδοχή εκ μέρους σας των όρων.Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.